array(8) {
 [0]=>
 int(23663)
 [1]=>
 int(23664)
 [2]=>
 int(23665)
 [3]=>
 int(23666)
 [4]=>
 int(23667)
 [5]=>
 int(23668)
 [6]=>
 int(23669)
 [7]=>
 int(23670)
}

Op bezoek bij de groentehal in de Spanjaardstraat

Ik ben zelf zo’n luie donder die groenten en fruit meestal bij de supermarkt koopt maar mijn vriendin pakt dat anders aan. Zij gaat al jaren een paar keer per week naar Groentehal Jacobse en Leijnse in de Spanjaardstraat. Ze is wat je noemt een trouwe, want een tevreden klant. Gelijk heeft ze, want het is gewoon een goede en sympathieke winkel.

Wat ik persoonlijk ook mooi vind is dat de zaak weliswaar een beetje buiten het winkelgebied ligt, maar desondanks vaker in beeld komt dan veel andere winkels. Er is ook nog een vestiging in de Langeviele en nog belangrijker: de Groentehal levert de verse waar aan veel horecabedrijven in de stad. Je ziet ze iedere dag wel een paar keer voorbij de terrassen rijden, ook in de weekenden.

De zaak heeft een lange geschiedenis, die is terug te vinden op de website: http://www.groentehal-middelburg.nl/groentehal.php. Leuk om eens te lezen! Het verhaal doet je bovendien beseffen dat het tof is om zo’n zaak te koesteren. Je zou het bijna erfgoed noemen. Ook zij zijn de stad!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Oud Middelburgh!
Oud Middelburgh!

Nu ook in Middelburg: Oud Middelburgh! Bij Fromagerie ForianneKaas op het Damplein. Foto: ForianneKaas op Twitter

5 sep 2014
Afbeelding #000 voor het verhaal De kanjers van Eiggenwijzz
De kanjers van Eiggenwijzz

Wij waren er van de week alleen even om iets af te geven maar de sfeer bij Brasserie Eiggenwijzz in de Langeviele was zo vrolijk dat we het niet konden […]

5 sep 2014
Afbeelding #000 voor het verhaal Timeline Photos
Timeline Photos

Gisteren spraken we de mensen van een van de tofste evenementen die Middelburg heeft: de N8vdN8. Pas op zaterdag 25 oktober is het zover maar het is nu al tijd […]

6 sep 2014