array(1) {
  [0]=>
  int(12833)
}

Op bezoek bij…Fish & Chips Middelburg

Tof! Ook Fish & Chips Middelburg heeft zich aangesloten bij de VOM! Vorige week bezochten we de winkel aan Markt 39 twee keer, voor beelden van de zaak vóór openingstijd en beelden van de winkel tijdens de middagdrukte.

Door omstandigheden kon eigenaar Ron er niet bij zijn, maar we troffen natuurlijk wel de medewerkers, waaronder Corrie Caljouw. Het grappige is dat zij samen met haar man jarenlang in een voorloper van Fish & Chips zat, namelijk viswinkel De Bruinvis. Zij begonnen de winkel dan weer als opvolger van Vishandel Poppe, die in de jaren 80 en begin jaren 90 in het pand zat. Voor die tijd zaten er heel andere winkels in, zoals in 1981 tijdelijk Bijou en in de jaren 70 en eerder Jo Fibbe.

Maar nu is het dus alweer jaren Fish & Chips, een winkel die zowel lokale, vaste klanten bedient als de vele toeristen die je er het hele jaar door ziet staan.

Welkom bij de VOM, team Fish & Chips!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De lezer in de Kuiperspoort
De lezer in de Kuiperspoort

Wat een mooie foto zeg, van Gert Eggebeen! #Middelburg #Kuiperspoort

20 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburgse ondernemers door de lens van Scalda-studenten
Middelburgse ondernemers door de lens van Scalda-studenten

In januari schreven we over de samenwerking tussen de VOM en Scalda. In dat bericht riepen we Middelburgse ondernemers ook op om zich aan te melden voor video’s die studenten […]

20 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Zonnige Middelburgse terrassen, 20 april 2019
Zonnige Middelburgse terrassen, 20 april 2019

Ober! We weten niet waarom, maar vanochtend dachten we: “kom, we doen een rondje langs de Middelburgse terrassen.” We passeerden ze niet allemaal uiteraard, maar één ding weten we nu […]

21 apr 2019