Geplaatst op 29 mei 2020

Op bezoek bij kinderwinkel Bobbies in de Langeviele in Middelburg

Een kennismaking moeten beginnen met een verontschuldiging? Wij kunnen dat!

Esther van der Zwan sloot zich vorig jaar al aan bij de Vereniging Ondernemers Middelburg, maar op een of andere manier was ons dat ontgaan. Zo kon het gebeuren dat we pas gisteren op bezoek gingen met een bosje bloemen. Het voelde nu bijna als een excuusboeket.

Maar Esther was gelukkig niet boos of verdrietig. We werden hartelijk ontvangen in de winkel in kinderkleding, speelgoed en andere hebbedingetjes, die ze in februari 2012 opende aan de Langeviele 18. In die begin tijd had ze ook nog een winkel in Utrecht, en eigenlijk helemaal geen plannen om zich definitief in Zeeland te vestigen. Uiteindelijk is dat tóch gebeurd. Zo gaan die dingen soms nu eenmaal.

Esther legde gisteren uit dat Bobbies momenteel meer nadruk legt op kinderkleding dan op speelgoed en accessoires, maar dat dit later ook weer anders kan zijn. Ze kijkt namelijk goed naar de marktontwikkelingen, én naar het aanbod van collega’s en concurrenten. Zo kan ze zich altijd blijven onderscheiden.

En de coronacrisis? Die voelde en voelt Bobbies natuurlijk ook. Esther moest alle zeilen bijzetten, maar nu gaat het best weer goed, en kijkt ze met een positief gevoel naar de toekomst. Fijn om te horen! En fijn om kennis te maken. Welkom bij de VOM, Bobbies!

Het filmpje is te vinden op YouTube.

Het artikel in de Faam over de opening van Bobbies:

krantenbankzeeland.nl/issue/faa/2012-03-07/edition/null/page/47

 


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg