array(19) {
 [0]=>
 int(33840)
 [1]=>
 int(33841)
 [2]=>
 int(33842)
 [3]=>
 int(33843)
 [4]=>
 int(33844)
 [5]=>
 int(33845)
 [6]=>
 int(33846)
 [7]=>
 int(33847)
 [8]=>
 int(33848)
 [9]=>
 int(33849)
 [10]=>
 int(33850)
 [11]=>
 int(33851)
 [12]=>
 int(33852)
 [13]=>
 int(33853)
 [14]=>
 int(33854)
 [15]=>
 int(33855)
 [16]=>
 int(33856)
 [17]=>
 int(33857)
 [18]=>
 int(33858)
}

Op bezoek bij Tamara Totaal Verzorging in Middelburg

Als je bekenden al een tijdje niet hebt gezien en dan opeens weer ergens tegenkomt, is het altijd tof om te horen dat het goed met iemand gaat. Als het iemand zakelijk gezien ook nog voor de wind gaat is dat helemaal mooi. Vorig jaar kwamen we Tamara Bosman tegen in een Middelburgse kledingzaak, waar zij met een kleine stand vol cosmetische producten stond.

Ze legde toen uit dat ze dat deed voor haar bedrijf Tamara Totaal Verzorging, dat is gevestigd op de ZEP, bij de sportschool Fit for All. Ze vertelde toen dat het niet alleen goed ging met haar ‘huidverbeteringsinstituut’, maar ook met haar webwinkel Skin Jewelry. We beloofden toen dat we eens een kijkje zouden komen nemen, maar bijna een jaar lang kwam dat er niet van.

Tot vorige week. A.s. zondag organiseert Tamara het event Master of Beauty in studio A58 (ook op de ZEP). Dat was aanleiding genoeg om nu echt eens te gaan. Het is een dag waarop een keur aan (Middelburgse) bedrijven die zich richten op uiterlijke verzorging en mode aanwezig zal zijn. Denk aan De School van Mieke Petiet, Wit&Zo, De Kapper Middelburg, Yentl Fashion for Women, Helen’s Bakery, het Zeeuws Mosselhuis, en nog veel meer. Wij zijn ook welkom die dag, maar we weten nog niet zeker of we gaan. Zoveel vrouwen bij elkaar kunnen we misschien niet zo goed aan 🙂 Maar het belooft een interessant evenement te worden voor de liefhebbers. Check it out!

Terug naar Tamara. Ze was vorige week donderdag aan het werk met Willemijn, die een week eerder toetrad tot het team van Tamara. Zij werkte voorheen bij Rituals. Omdat zij er ook was kon Tamara ons mooi even rondleiden in haar salon/winkel en in het complex daar omheen. De zaak zit op dezelfde verdieping als de sportschool, waarmee ze ook samenwerkt. Ze nam ons ook even mee naar een ruimte verderop, die ze ook heeft gehuurd om vanaf december ruimte te bieden aan de bevriende ‘haarkunstenaars’ van Wizz Hairstyle, die ook zijn gevestigd op Damplein 11. Die krijgen dus een tweede vestiging binnenkort!

Vervolgens werden we meegenomen naar Studio A58, waar we ook nog nooit waren geweest, en waar net een reformatorische Gezinsbeurs werd opgebouwd. Wat een ruimte is dat nog! Maar voor het evenement van zondag wordt niet alles afgehuurd, alleen het gedeelte aan de horecazijde. Dat is al groot zat, en houdt het geheel wel zo gezellig.

Tijdens de rondleiding vertelde Tamara honderduit over haar onderneming. Van de combinatie hard werken met een betaalbare huur en kennis van de markt (in het verleden werkte ze voor diverse cosmeticabedrijven en had ze ook al salons in de Korte Geere en in Zoutelande) plukt ze nu de vruchten. Het gaat gewoon goed, en daar is ze, volkomen terecht, hartstikke trots op. Nou Tamara, wij zijn ook een beetje trots. En voor het geval we er niet bij zijn zondag: heel veel plezier en succes gewenst die dag!

http://www.tamaratotaalverzorging.nl

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Vrachtverkeer in Middelburg door de jaren heen
Vrachtverkeer in Middelburg door de jaren heen

Historie! Vrachtverkeer in Middelburg door de jaren heen. Alle foto’s zijn afkomstig uit de Beeldbank Zeeland van de ZB. Fotografen zijn onder meer Jaap Wolterbeek, Jacqueline Midavaine en Johan Francke. […]

16 okt 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Word on the street: een nieuw restaurant in de Zusterstraat
Word on the street: een nieuw restaurant in de Zusterstraat

Beweging in de Zusterstraat! Het pand op nummer 14, waar voorheen onder meer lijstenhandel Interes en de firma Zonbundel waren gevestigd, is verkocht. We hebben de kopers nog niet gesproken, […]

17 okt 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal InMiddels: hoe je als ondernemer je verhaal ook kunt vertellen
InMiddels: hoe je als ondernemer je verhaal ook kunt vertellen

Met Wij zijn De Stad zijn we vooral op zoek naar de mooie, interessante en leuke kanten van Middelburg. Dat verklaart meteen waarom je hier niet zo vaak kritische of […]

17 okt 2016