Geplaatst op 07 juli 2015

Op bezoek bij…Two Ladies Like living & shoes

Hoe belangrijk is een warm welkom in een winkel? Héél belangrijk, denken wij. Gastvrijheid is in veel gevallen de basis van het succes want de reden waarom mensen terugkomen naar je winkel, ook als ze er in eerste instantie alleen even kwamen kijken, en niets kochten.

Als wij daar met mensen over praten nemen we vaak Two Ladies Like living & shoes als voorbeeld. Wij hebben persoonlijk helemaal niet zo veel met interieurzaken, maar bij Diana van Hoften en haar dochter Nikki lopen we altijd graag even binnen. Zomaar, om even te kletsen over alles wat er reilt en zeilt in Middelburg. Zomaar, omdat Diana zo lekker recht voor zijn raap is en je gewoon altijd het gevoel geeft dat je haar huiskamer binnenstapt. “Ga effe zitten joh!” “Hoe is het dan met jullie?”. Als je dan eenmaal zit merk je meteen dat er altijd wel wat gebeurt in de winkel. Nikkie die dolt met haar collega’s. Nadja, die druk is met een klant. Of om dat oerhollandse woord er maar eens in te gooien: het is er gewoon gezellig. Daar komt bij dat de dames erg betrokken zijn bij dat wat speelt in de stad. Ze willen vooruit. Ze doen dingen. Vorig najaar stond Diana nota bene te zingen op het pleinfeest van de Geerestraatjes. Geweldig toch?

Dat Two Ladies geen ingang heeft aan de Langeviele is best spijtig, maar het is niet anders. We weten hoe dat zit, maar dat verhaal is te ingewikkeld om hier even tussen neus en lippen te vertellen. Houd het er maar op dat de winkel het compenseert met twee ingangen aan de Korte Geere, die zijn verfraaid met stijlvolle spandoeken. Even de Lammerensteeg of Korte Geere induiken en je staat voor de deur.

Als je er dan bent zul je zien dat Two Ladies ondertussen veel meer is dan interieur alleen. Je vindt er ook mode. Je kunt er lunchen. En da’s natuurlijk helemaal niet verkeerd als je dat huiskamergevoel dan toch al had. Wij zeggen alleen maar: ga ook eens kijken en oordeel zelf.

www.twoladieslike.nl/index.html


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg