array(1) {
  [0]=>
  int(21606)
}

Op naar Kerst! De agenda voor Middelburg 22-26 december 2017

Het bleek gisteren maar weer: in de aanloop naar Kerst gaat de een voor rust en bezinning, de ander gaat helemaal uit zijn plaat. Iedereen moet vooral doen waar hij of zij zich prettig bij voelt, maar feit is dat er weer veel op de agenda staat voor vandaag, morgen en Kerstavond. Op zondagavond zelfs zo veel dat we het niet allemaal in de agenda hebben opgenomen. Ga er maar gewoon van uit dat het overál heel druk zal zijn. Dat is immers al bijna 40 jaar een traditie in onze stad.

Maar ook vanavond dj’s, live-muziek en nog veel meer. En er is ook een levende kerststal, op Achter het Hofplein. Zondag is er dus ook de extra koopzondag en op tweede Kerst de première van Scrooge in Studio A58, een voorstelling die 4 dagen op rij wordt gegeven. Voor de rest is er tijdens de Kerstdagen niet veel te doen, da’s ook een traditie. We wensen iedereen hoe dan ook veel plezier. Een beetje lief zijn voor elkaar, eej!

Check: https://wijzijndestad.com/agenda/

Foto Middelburg 1915: Middelburg Dronk

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Demonstreren op het Damplein in Middelburg, 23 december 2017
Demonstreren op het Damplein in Middelburg, 23 december 2017

Vanmiddag op het Damplein. De context onder meer bij Omroep Zeeland.

23 dec 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Dit was De Stad in 2017: Middelburg in juni
Dit was De Stad in 2017: Middelburg in juni

In juni kwam de jarige stad pas écht goed op stoom. Wat werd er veel georganiseerd! Naast de reguliere evenementen waren er ook de nodige extra activiteiten van Middelburg 800 […]

24 dec 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Remco Potter draagt De Stad
Remco Potter draagt De Stad

En of die van Potter De Stad zijn! Remco Potter ging vorige week naar Tattoo Tuigh en liet het silhouet van z’n stadje op zijn arm knallen. Cool toch?

24 dec 2017