array(6) {
 [0]=>
 int(43192)
 [1]=>
 int(43193)
 [2]=>
 int(43186)
 [3]=>
 int(43184)
 [4]=>
 int(43188)
 [5]=>
 int(43187)
}

Op pad met M2 Makelaars: over de huizenmarkt en twee huizen in de Veersepoort

Het was al ruim vier maanden geleden dat we op pad gingen met M2 Makelaars, maar deze vrijdag pikten we de draad weer op. Met Martin Maranus togen we naar de Veersepoort, waar hij ons in de Mezenhof en in de Bergeendstraat kort twee huizen liet zien die vandaag op de website van M2 zijn gezet. Vanmiddag om 16.00 uur is er ook nog een livebezichtiging van het tweede huis, via de Facebookpagina van M2.

We hadden het natuurlijk ook nog even over de huidige huizenmarkt. Die is behoorlijk overspannen, in heel Middelburg. We volgen het zelf niet heel intensief, maar alles wat we in de binnenstad te koop zien komen vliégt weg. De vraag is groter dan het aanbod in ieder geval.

Maar er is nog wel een beetje beweging, gelukkig. De huidige eigenaars van het huis aan de Mezenhof woonden daar nog steeds met veel plezier, maar ze gaan nu voor een mooi nieuw huis in Ritthem, met een prachtig uitzicht. Ook tof natuurlijk. We wensen hen veel geluk daar!

Meer over de huizen op https://www.m2makelaars.nl.

 

Volgende verhalen

Afbeelding #001 voor het verhaal Barbara Oomen over het belang van lezen en bibliotheken
Barbara Oomen over het belang van lezen en bibliotheken

Wat is het belang van lezen en bibliotheken in de samenleving van nu? Die vraag willen we dit jaar graag stellen aan bezoekers van ZB. De eerste die we het […]

26 feb 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal De Sint Janstraat zet de bloemetjes buiten
De Sint Janstraat zet de bloemetjes buiten

Omdat een beetje extra kleur en sfeer in de stad altijd welkom is delen we deze oproep van de ondernemers in de Sint Janstraat graag. Ze schrijven: “Het voorjaar kriebelt. […]

26 feb 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Foto van de week: de Lange Jan van binnenuit
Foto van de week: de Lange Jan van binnenuit

Zo bekeken we de Lange Jan in Middelburg nog nooit. Met dank aan Eric Janse voor de foto!

27 feb 2021