Geplaatst op 01 juni 2017

Opening tweede winkel Van Huis Uit

We riepen dinsdag al dat er van alles aan het gebeuren is, of staat te gebeuren, in en rondom de onlangs opgeknapte Geerepassage. Daar zullen we dit jaar nog meerdere keren op terugkomen want we kunnen nog niet alles verklappen. Maar vandaag besteden we er alvast drie berichtjes aan. Berichtje 1 gaat over Daphne en Claudia van van huis uit. Deze twee dames vestigden zich vorig jaar juni aan Korte Geere 5, breidden twee maanden later uit door het naburige pand bij de zaak te betrekken en nemen nu nóg een stap, en dan meteen een grote ook: in de passage openden zij vandaag een tweede winkel, die licht in huis centraal stelt. Je moet dan denken aan zowel kunstverlichting als bijvoorbeeld dakvensterverlichting (zie ook www.vanhuisuitmiddelburg.nl/licht/daglicht).

En dat niet alleen: aan de winkel is ook nog een soort shop-in-shop toegevoegd van Mijndaglicht.nl. Dat was tot voor kort alleen een Gelderse webwinkel in dakvensters, lichtkoepels en dakraamaccessoires, maar in Van Huis Uit vind je nu ook de eerste franchiseformule van dit bedrijf, als een soort pilot. Het assortiment van dit bedrijf sluit perfect aan bij de adviezen en producten van Daphne en Claudia.

Ook nieuw is de aanwezigheid van Joeri Sumampouw in de winkel. Hij vestigt zich ook in het ruime pand, met zijn bedrijf i-Things dat is gespecialiseerd in domotica (huisautomatisering). Dat zijn interessante combinaties toch? Met Joeri praten we t.z.t nog wel eens afzonderlijk. We zijn wel benieuwd naar zijn werk en producten.

Voor nu feliciteren we Daphne, Claudia, de Geerestraatjes en alle andere betrokkenen met deze nieuwe winkel!

Meer lezen:

www.vanhuisuitmiddelburg.nl
www.i-things.nl
www.mijndaglicht.nl

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2016/06/11/geopend-in-de-korte-geere-in-middelburg-van-huis-uit
wijzijndestad.com/2016/08/01/van-huis-uit-in-de-korte-geere-gaat-uitbreiden


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg