Geplaatst op 29 januari 2020

Opening werklocatie Tante Amalia bij Weststrate in Middelburg

Dat Weststrate uitblinkt in ondernemen stelden we al vast toen we er in december 2018 een rondleiding kregen. Aan het feit dat het bedrijf ook inzet op maatschappelijk verantwoord ondernemen besteedden we toen echter nauwelijks aandacht.
 
Nu is het een goed moment om dat aspect alsnog te belichten. Gisteren werd in het gebouw aan de Anodeweg de nieuwe werklocatie van Tante Amalia, van Stichting Philadelphia Zorg officieel geopend. Tante Amalia is een laagdrempelige werklocatie in Middelburg voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).
 
In het filmpje zie je beelden van de opening, die wethouder Johan Aalberts samen deed met Jelle van Veen, die ook nog een korte toespraak hield. De PZC was ook aanwezig: “Jelle is niet zomaar een beetje blij met de opening van de nieuwe werklocatie voor cliënten van Stichting Philadelphia bij Weststrate Verpakkingen en kantoorartikelen in Middelburg. Dit is echt super belangrijk. ,,Hier kan ik bij een echt bedrijf werken.””
 
Het hele artikel kun je lezen op de site van de PZC.
 

Een mooi initiatief, van en voor alle betrokkenen. En over mooie initiatieven gesproken: Weststrate heeft zich onlangs ook aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM), als vriend van de vereniging. Sinds kort is dat namelijk mogelijk. Weststrate verbindt zich graag aan de stad. Het bedrijf sponsort ook talloze (sport-) evenementen en is recent ook partner geworden van het Ondernemerslokaal op het Zusterplein. Dat is gewoon tof toch? Dankzij zulke steun kunnen lokale initiatieven worden voortgezet en uitgebouwd. Hulde!

Video: youtu.be/ptNXi7lA7xg.

 
Meer lezen:
 
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg