array(3) {
  [0]=>
  int(47944)
  [1]=>
  int(47945)
  [2]=>
  int(47946)
}

Opgelet: geen treinverkeer tussen Vlissingen en Goes van 28 augustus tot 3 september

Nee, die stukken rails die in het gras liggen voor de spoorwegovergang van de Schroeweg zijn daar niet achtergelaten door onverlaten. Het zijn de voorbodes van groot onderhoud door ProRail, aan het spoor tussen Goes en Vlissingen. NS schrijft:

Het spoor van de Zeeuwse Lijn krijgt komend weekend een flinke onderhoudsbeurt. Daarom is er zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus geen treinverkeer mogelijk tussen Bergen op Zoom en Vlissingen. Na het weekend wordt er doorgewerkt aan het spoor tussen Goes en Vlissingen, waardoor de treinen daar tot 3 september niet kunnen rijden.

ProRail vernieuwt dan het spoor tussen Goes en Vlissingen. De werkzaamheden betreffen onder andere het vernieuwen van wissels, ballastgrind, dwarsliggers en spoorstaven. Daarnaast worden drainage-, kabel- en leidingwerkzaamheden uitgevoerd bij Middelburg en Vlissingen. Hierdoor blijft het spoor in goede conditie en kunnen reizigers blijven rekenen op een veilige en betrouwbare treinrit.

Gevolgen voor treinreizigers:
Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus rijden er NS stop- en snelbussen op het traject Bergen op Zoom – Vlissingen en taxibusjes tussen Arnemuiden en Goes en tussen Arnemuiden en Middelburg. Tussen Roosendaal en Bergen op Zoom rijden de treinen volgens een aangepaste dienstregeling. Na het weekend rijden de treinen weer de normale dienstregeling tussen Goes en Roosendaal.

Van maandag 30 augustus t/m vrijdag 3 september rijden er NS-bussen op het traject Goes – Vlissingen en taxibusjes tussen Arnemuiden en Middelburg. Tussen Roosendaal en Goes rijden de treinen volgens een aangepaste dienstregeling.

Station Middelburg is in deze periode aan de voorzijde (centrumzijde) voor autoverkeer gestremd. De NS-bussen rijden vanaf de achterzijde van het station.

De extra reistijd is in ongeveer tot 30 minuten.

Volgende verhalen

Afbeelding #013 voor het verhaal Middelburgse honden door de jaren heen
Middelburgse honden door de jaren heen

Honden zijn De Stad! Of je er nu een liefhebber van bent of niet: honden horen bij de stad. De geschiedenis van de hond als huisdier gaat al zeker 14.000 […]

24 aug 2021
Afbeelding #003 voor het verhaal De Middelburgse Zomertuin geopend bij Cafe Schuttershof
Toch geen Middelburgse Zomertuin

Het is spijtig, maar de geplande nieuwe edities van ‘De Middelburgse Zomertuin’ gaan toch niet door. De organisatie schrijft: “Helaas. Er is droevig nieuws. Het weekend waarin we onze terugkomst […]

25 aug 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Het varend festivalhart van ZNF aan de Loskade
Het varend festivalhart van ZNF aan de Loskade

Iedereen weet het: er is geen festivalhart van Zeeland Nazomerfestival op het Abdijplein dit jaar, maar ZNF gaat wél door, en er is wel degelijk een alternatief, rondvarend festivalhartje, op […]

26 aug 2021