array(1) {
  [0]=>
  int(12796)
}

Op=Op Voordeelshop Middelburg sluit definitief, ondanks doorstart

Helaas: vandaag is de Op=Op Voordeelshop in de Lange Delft in Middelburg voor de allerlaatste keer open. Morgen rijden de vrachtwagens voor, om de winkel helemaal leeg te halen. De koek is nu dus echt op.

Eind maart schreven we al dat de keten failliet was, en de toekomst onzeker. Op 5 april lazen we dat er toch een doorstart zou komen (https://www.ad.nl/economie/doorstart-voor-op-op-voordeelshop~aa02b7d5/). Er gloorde weer hoop.

Maar gisteren kregen we een berichtje van Arnoud van Poepéle, die schreef dat Middelburg nu definitief sluit, en dat de toekomst van de andere Zeeuwse filialen onzeker is.

In de winkel spraken we nog even met medewerkers Shanon van der Schoot en Tom De Voogd. Die wisten al dat ze zouden worden ontslagen, maar ze gingen er vanuit dat de ingangsdatum ergens in mei was. Totdat ze een brief ontvingen waarin stond dat het proces zou worden versneld. Ze konden nog lachen, maar ze zijn natuurlijk niet echt blij. Ze zijn al druk aan het solliciteren maar houden zich natuurlijk ook aanbevolen voor mooie aanbiedingen van werkgevers. We wensen hen veel succes!

Wat er met het pand aan Lange Delft 64 gaat gebeuren is ons nog niet bekend. We hopen uiteraard op een mooie bestemming.

Gerelateerd:

Op=Op Voordeelshop Middelburg blijft gewoon open

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Kennismaken met The Men’s Room Middelburg in de Sint Janstraat
Kennismaken met The Men’s Room Middelburg in de Sint Janstraat

Vanavond is er een feestje in de Sint Janstraat! Vanaf 18.30 is iedereen van harte welkom op nummer 39, voor de Grand Opening van de nieuwe herenkapsalon The Men’s Room […]

18 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Pasen 2019 in Middelburg: de agenda
Pasen 2019 in Middelburg: de agenda

Dit Middelburgse Paasweekend lijkt echt alle ingrediënten in zich te hebben voor Genot met een hoofdletter G. Alleen die vooruitzichten van onze weermannen en -vrouwen al: het wordt fenomenaal! We […]

18 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Here comes the sun
Here comes the sun

Vrolijk Pasen!

18 apr 2019