Geplaatst op 17 april 2019

Op=Op Voordeelshop Middelburg sluit definitief, ondanks doorstart

Helaas: vandaag is de Op=Op Voordeelshop in de Lange Delft in Middelburg voor de allerlaatste keer open. Morgen rijden de vrachtwagens voor, om de winkel helemaal leeg te halen. De koek is nu dus echt op.

Eind maart schreven we al dat de keten failliet was, en de toekomst onzeker. Op 5 april lazen we dat er toch een doorstart zou komen (www.ad.nl/economie/doorstart-voor-op-op-voordeelshop~aa02b7d5/). Er gloorde weer hoop.

Maar gisteren kregen we een berichtje van Arnoud van Poepéle, die schreef dat Middelburg nu definitief sluit, en dat de toekomst van de andere Zeeuwse filialen onzeker is.

In de winkel spraken we nog even met medewerkers Shanon van der Schoot en Tom De Voogd. Die wisten al dat ze zouden worden ontslagen, maar ze gingen er vanuit dat de ingangsdatum ergens in mei was. Totdat ze een brief ontvingen waarin stond dat het proces zou worden versneld. Ze konden nog lachen, maar ze zijn natuurlijk niet echt blij. Ze zijn al druk aan het solliciteren maar houden zich natuurlijk ook aanbevolen voor mooie aanbiedingen van werkgevers. We wensen hen veel succes!

Wat er met het pand aan Lange Delft 64 gaat gebeuren is ons nog niet bekend. We hopen uiteraard op een mooie bestemming.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/opop-voordeelshop-failliet/


Delen op