array(1) {
  [0]=>
  int(10176)
}

Oproep actie: de Middelburgse horeca op maandag

We zijn dol op acties, dat weet iedereen. Ook daarom vinden we het leuk dat we kunnen aankondigen dat er weer iets moois in voorbereiding is. Volgende maand gaan we hier, een paar weken lang, heerlijke diners en lunches verloten, namens Middelburgse restaurants en andere eetgelegenheden die ook op maandag zijn geopend.

We doen dat omdat de maandag van oudsher een dag is waarop veel horecazaken gesloten zijn. Maar steeds meer zaken zijn juist wél geopend op die dag. Omdat het seizoen steeds langer wordt, en Middelburg en Walcheren steeds drukker. Het loont weer om geopend te zijn. Maar in januari en februari is het toch wat lastiger, zeker als het niet bekend is bij mensen uit de stad en regio. Ook daarom deze actie dus.

We komen er begin november op terug, maar we kunnen nu alvast verklappen dat er al zeven zaken zijn die diners of lunches door ons zullen laten verloten:

De Gouden BockBrasserie Sir FranklinLa Piccola Italia MiddelburgDe Gespleten ArentRestaurant BasaltBrasserie1600 en de trattoria van Silvy’s gusti e sapori.

Ben jij met je zaak ook geopend op maandag en wil je aansluiten? Stuur dan even een berichtje! Het gaat dus wel echt om die ene dag. Maandag. Een dag om van te smullen!

Foto: Diner van het college van brandmeesters in het Schuttershof te Middelburg, omstreeks 1925. Bron: Beeldbank Zeeuws Archief

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburgers
Middelburgers

Wat zijn ze leuk hè, al die Middelburgers?

19 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Opgroeien in de Middelburgse Breestraat van de jaren 40 en 50
Opgroeien in de Middelburgse Breestraat van de jaren 40 en 50

Hoeveel mensen met mooie Middelburgse verhalen we dit jaar al hebben gesproken is moeilijk te zeggen, maar het zijn er honderden. Een van de mooiste was misschien wel de man […]

20 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Zij zijn De Stad: Silvana Sterman Piras
Zij zijn De Stad: Silvana Sterman Piras

In de serie ‘Zij zijn De Stad’ deze week Silvana Sterman Piras, van Silvy’s gusti e sapori. Op 8 oktober vierde deze Sardijnse dat ze dertig jaar in Nederland woont en werkt. […]

21 okt 2019