Geplaatst op 01 februari 2020

Osteopatisch Centrum Middelburg verhuist voorlopig nog niet

Soms is het goed om eerdere berichten een beetje te nuanceren. Neem nu dat berichtje van 17 december vorig jaar, waarin we schreven over de aanstaande verhuizing van Zeeuwse Gronden. Dat bericht sloten we af met de opmerking dat ook het pand aan Langeviele 47 was verkocht en een nieuwe bestemming zou krijgen.
 
Nu klopt die informatie op zich wel, maar het is dus niet zo dat er meteen dingen gaan veranderen. Op dat adres is Osteopatisch Centrum Middelburg (OCM) gevestigd en voorlopig blijft dat ook zo. Gisteren legde osteopaat Frank Zweedijk uit hoe dat zit.
 
Het pand is inderdaad verkocht in december, maar Frank huurt het nog twee jaar terug, en zal zich, samen met zijn compagnons Demis en Yannick, gaan oriënteren op een nieuwe, geschikte locatie voor de praktijk. De drie osteopaten vinden die nuancering (terecht) belangrijk, want na ons berichtje in december kregen ze diverse ongeruste vragen van cliënten, die zich afvroegen of de praktijk wel blijft bestaan.
 
Het antwoord daarop is kort en helder: ja dus! Of zoals Frank het gisteren lachend zei: “OCM is “alive and kicking”. Het is gewoon een reorganisatie n.a.v. persoonlijke omstandigheden. Op de langere termijn komt daar een nieuwe locatie uit voort, én een nieuwe manier van samenwerken. Yannick en Demis zijn inmiddels ook écht compagnons. De praktijk draait gewoon door, net als alle nevenactiviteiten. Frank geeft aanstaande woensdag bijvoorbeeld ‘een vette lezing’ over de rammelende schijf van vijf, in Goes.
 
Dat dus.
 
Tegen de tijd dat de praktijk écht verhuist komen we graag nog eens terug op OCM, en het werk van Osteopaten.
 

 


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg