Geplaatst op 21 december 2018

Oud-Hollandsche pop-up store: Lange Delft 111 heropend

Afgelopen dinsdag beloofden we vandaag meer te vertellen over de nieuwe, tijdelijke invulling van Lange Delft 111 (voorheen Delifrance). Iemand raadde het al in de reacties: de winkel is vanaf vandaag inderdaad in gebruik als verkooppunt van oliebollen, appelbeignets en nog veel meer lekkers. Jean-Paul en Truus worden daarbij een beetje geholpen door een bevriende bakker, Johan Smallegange uit Goes.

En dat is niet alles: voor de winkel en achterin de zaak worden ook boeken aangeboden van een bevriende boekhandelaar van BudgetBook (Boekgoed uit Hilversum) én er staan meubels van De Pagter Interieurs. Die meubels zijn daar ook gewoon te koop.

Hoe lang de winkel open blijft kunnen we niet zeggen; alles ligt nog open. Misschien gaat Jean-Paul er op termijn wel poffertjes verkopen, of komt het pand volgend jaar alsnog te huur.

Feit is dat de winkel weer een bestemming heeft en lekker is opgefrist. Fijn dat het verkoopluik weer gewoon open is vanaf nu. De belettering wordt vanavond aangebracht. De laatste puntjes op de i moeten dus nog worden gezet!

Succes mensen!


Delen op