Geplaatst op 20 oktober 2018

Over de Middelburgse agenda, dit weekend en in de komende weken

Hanzel Trompet zei het gisteren tussen neus en lippen door: “in Middelburg worden jaarlijks 35 festivals en andere grote evenementen georganiseerd.” Dat hebben we nog niet nageteld, maar we geloven hem meteen, ook al omdat we afgelopen week over van alles en nog wat zijn bijgepraat, door heel veel verschillende mensen.

Eergisteren schreven we al iets over de eerste contouren van Middelburg Winterstad, maar in de periode tot eind november staat er ook nog van alles te gebeuren. Op veel van die dingen komen we zeer binnenkort nog uitgebreider terug. Zo spraken we met Jules Petiet en Rob van Akkeren over het Sixtiesweekend in De Spot, volgende week, met Hans over het programma van de N8vdN8 in Middelburg en met zowel Hans als Margot Verhaagen over Smaek van de Waereld en De Smaek van de Gouden Eeuw. Allemaal prachtige evenementen die het verdienen om uitgelicht te worden.

Maar er is nog veel meer. Dat kun je maar het beste per week of zoveel dagen bekijken. Vandaag hebben we bijvoorbeeld Modeshows in de Nieuwe Burg, waar collecties worden getoond van Intersport Erik, De Blauwe Winkel Middelburg, Lien Fashion, De Arend schoenen, Lincherie Middelburg en Bijleveld Mannenmode.

Vanmiddag zijn er optredens bij Café Le Penseur en in de brasserie van De Drvkkery, er is een kindervoorstelling in Schouwburg Middelburg en de Stadswandeling Sloppen en Stegen. Vanavond zijn er onder meer optredens in de Zeeuwse Concertzaal, in Cafe ut babbelaertje en in De Spot. En ook morgen nog een paar activiteiten, zoals Stegen en wijnen, een concert van The Brew en een voorstelling van 12 Gezworenen (12 Angry men) in het Minitheater.

Genoeg leuks om voor uit die comfortabele driezitter te komen toch? Netflixen kan vannacht ook weer hoor ^^

wijzijndestad.com/agenda


Delen op