Geplaatst op 28 maart 2019

Over de online kanalen van Wij zijn De Stad – Middelburg

Voor het overzicht weer eens een berichtje over de online kanalen van Wij zijn De Stad. Wist je dat:

– er behalve een Facebookpagina ook een Facebookgroep is van Wij zijn De Stad? Die kun je vinden op www.facebook.com/groups/wijzijndestad/. In die groep, die nu bijna 700 leden heeft plaatsen we berichtjes die de pagina niet halen of vacatures, zoals vanochtend die van Helen’s Bakery. Het is een openbare groep, maar als je zelf berichten wilt plaatsen daar (graag!) dan moet je wel lid zijn.

– we ook op Instagram, Twitter en YouTube zijn te vinden? Dit zijn de links:
www.instagram.com/wijzijndestad
twitter.com/wijzijndestad
www.youtube.com/channel/UCmvi4VkRrSScYrEYTOlmhqQ/videos

Wat we daar zoal doen? Actuele berichten en aankondigingen delen, verslagjes uitbrengen in stories, enz. YouTube doet alleen dienst als een back-up van de video’s die we eerder op site en Facebook deelden.

– je makkelijk de 3141 Facebookberichten (behalve de gedeelde) van de afgelopen 4 jaar kunt doorzoeken op de website? Daar kun je de zoekfunctie op wijzijndestad.com/verhalen/ voor gebruiken. Op de website kun je ook terecht voor de Middelburgse agenda.

– je er ook voor kunt zorgen dat je meer of alle berichten die we plaatsen op Facebook in je tijdlijn ziet? Als je dat wil kun je op www.facebook.com/wijzijndestadmiddelburg onder de knop ‘volgen’ of ‘volgend’ de optie ‘als eerste weergeven’ aanvinken. Dat is overigens niet altijd een garantie om alles te zien. Het helpt ook als je zo nu en dan reageert onder berichten, of ze een duimpje geeft.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/de-facebookgroep-van-wij-zijn-de-stad-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/instagram-stories-wij-zijn-de-stad-gaat-ook-kort-en-verticaal/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg