array(10) {
 [0]=>
 int(37546)
 [1]=>
 int(37547)
 [2]=>
 int(37548)
 [3]=>
 int(37549)
 [4]=>
 int(37550)
 [5]=>
 int(37551)
 [6]=>
 int(37552)
 [7]=>
 int(37553)
 [8]=>
 int(37554)
 [9]=>
 int(37555)
}

Paasweekend Middelburg 2017: een greep uit het programma

Het was de afgelopen dagen ook al lekker druk in Middelburg maar als het een beetje meezit wordt dat dit paasweekend nog gekker. Aan alle activiteiten zal dat in ieder geval niet liggen. Wat hebben we zoal op het programma staan? Een greep uit het aanbod.

Vrijdag 14 april:

Vanmiddag om 15.00 uur opent de burgemeester Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg (Du Commerce). Een buitenkansje om het nieuwe hotel met eigen ogen te gaan zien.

De avond staat in het teken van de 23e editie van Blues Route Middelburg, met live muziek in 10 cafés: Kaffee ‘t Hof, Café Restaurant Hotel “De Mug”, Cafe ut babbelaertje, Cafe ‘t Fust, Café Bommel, Bar American, Cafe de Geere, Desafinado Jazz Eetcafe én Café Le Penseur. Die laatste zaak is een aparte vermelding waard, omdat het café op de varkensmarkt vandaag voor het eerst opent!

In De Spot speelt Crying Boys Cafe.

Zaterdag 15 april

Mensen die graag vroeg opstaan kunnen meedoen aan de rondleiding op Ter Hooge, om 06.00 uur:.

Op de Nieuwe Burg zijn er vanaf 11.30 doorlopend modeshows. Het evenement wordt georganiseerd door De Blauwe Winkel Middelburg, Intersport Erik, Studio Blique, Lien Fashion, Lincherie Middelburg, De Arend schoenen en Bijleveld Mannenmode.

Op de Markt is er (ook op eerste en tweede paasdag!) een paasfair van Le Collectionneur. Bij het MarktCafe speelt Copycat vanaf 14.00 uur.

Bij Stichting Zeeuwse Winkel kun je paaseieren zoeken in de zaak (t/m 17 april)

Club Jeu de Boules aan de Koudekerkseweg organiseert tot 15.00 uur een grote rommelmarkt in de speelhal van de club.

En in de avond? Dan speelt HOT FUZZ rock coverband in Cafe ut babbelaertje, is in het Middelburgs Minitheater de laatste voorstelling van ‘De Passievrucht’, en presenteert PEER in de Spot z’n eerste EP, met Qube in het voorprogramma. In Kaffee ‘t Hof staat Dj Bone (Anomalys/Sex Organs) samen met Zuigvis. In Café Bardot speelt Starlight.

Zondag 16 april:

In Kloveniersdoelen een paasbrunch, met oud-Hollandse spelletjes voor de kinderen. Ook in Cafe Hotel Restaurant De Mug een middag in dat kader. In Bar Gaudi speelt Cupid vanaf 15.00, een nieuwe band, met veel bekende gezichten. In Cafe ut babbelaertje is het Lazy Sunday met Jacques Mees. In Seventy-Seven is het Paasvinyl!

Maandag 17 april:

Keukensessies (muziek) in het Wooncafé, vanaf 14.00 uur en een Paashaas BBQ bij ut Babbelaertje.

En dit is dus maar een greep uit de evenementen die te vinden zijn op Facebook he? In al die cafés en restaurants die we niet noemden kun je uiteraard ook heerlijk vertoeven, bijvoorbeeld voor het aloude spelletje ‘is dit nu wel of niet een hardgekookt ei?’

Cinema Middelburg draait ook gewoon door. De woonboulevard draait uiteraard ook op volle toeren, met Pasen. En we kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht je ook nog buiten de stad willen kijken: check dan eens de weekendtips van onze vriendinnetjes van de De ZeeuwZe blog.

Fijne paasdagen allemaal!

(en vermeld niet genoemde evenementen gerust in een reactie onder dit bericht)

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Huurpijn en het einde van Bruna Middelburg
Huurpijn en het einde van Bruna Middelburg

Het was een vrolijke en drukke dag in Middelburg gisteren, en dat was in Bruna middelburg niet anders. We zagen en hoorden eigenaresse Harriet Schenkel-van Maastricht een gezellig praatje maken […]

16 apr 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Panorama Middelburg onthuld…in Vlissingen
Panorama Middelburg onthuld…in Vlissingen

We waren gisteren te druk in Middelburg om een tochtje naar Vlissingen te wagen, maar binnenkort gaan we toch weer eens, want het panorama op Middelburg, waar we vorig jaar […]

16 apr 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Stille zaterdag 2017 in Middelburg verre van stil
Stille zaterdag 2017 in Middelburg verre van stil

Het is aan in Middelburg! #paasweekend

16 apr 2017