array(1) {
  [0]=>
  int(12829)
}

Pasen 2019 in Middelburg: de agenda

Dit Middelburgse Paasweekend lijkt echt alle ingrediënten in zich te hebben voor Genot met een hoofdletter G. Alleen die vooruitzichten van onze weermannen en -vrouwen al: het wordt fenomenaal!

We lichten in het filmpje eerst een evenement op tweede Pasen uit: die middag ontvang RV Honte de roeiboot van Kikarow in Middelburg. De roeivereniging is op dit gratis evenement zelf present met een grote vloot bootjes, er is muziek en er zijn mosselen én er wordt een nieuw bier gepresenteerd. In het filmpje vertelt Thomas Pillen er meer over. Als je kiest voor dit event weet je dat je niet alleen een tof Middelburgs samenwerkingsverband steunt, maar ook een goed en belangrijk nationaal doel. En dat allemaal op een een heel bijzonder terras!

Maar is uiteraard veel meer. Vanavond kun je al genieten van de gratis muziek in De Spot, je spullen laten maken bij Stichting Repair Café Middelburg, of genieten van dans in Schouwburg Middelburg.

Morgen is er o.a. de 25e editie van Bluesroute Middelburg, met 9 bands die verschillende cafés in de stad spelen. Toneelliefhebbers kunnen in het Middelburgs Minitheater naar de bijzondere voorstelling Pas de Deux, in Schutters is weer een editie van Boogie Fever [Disco, Funk & Soul] en de Zeeuwse Concertzaal heeft Barockpuppies – Mattheüs volgens Henk. En wat dacht je van paaseieren verven, in Het Lokaaltje Middelburg?

Zaterdag onder meer een Springkussen kinderdisco in De Sprong, eerbetonen aan Marley en Lizzy in De Spot en Ut Babbelaertje, Paasfair op de Markt en rondleidingen, exposities en wandelingen overal.

En ook op Pasen zelf zijn er dingen te doen. Daar is de Paasfair weer, en natuurlijk de traditionele Paasvinyl 2019! in Seventy.

En dan hebben we het over al dat moois in de wijken nog niet eens gehad. Wat dát betreft geven we graag het woord aan onze nieuwe collega’s van Middelburgers.

Veel plezier mensen, het leven is te kort om dat niét te hebben!

Meer lezen:

https://wijzijndestad.com/agenda/
https://www.rvhonte.nl/kikarow/
https://middelburgers.nl/activiteiten/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Op bezoek bij...Fish & Chips Middelburg
Op bezoek bij…Fish & Chips Middelburg

Tof! Ook Fish & Chips Middelburg heeft zich aangesloten bij de VOM! Vorige week bezochten we de winkel aan Markt 39 twee keer, voor beelden van de zaak vóór openingstijd […]

19 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal BMK-Interieurs heropend aan Langeviele 70-74
BMK-Interieurs heropend aan Langeviele 70-74

Jaaaaa! Het is BMK-interieurs gelukt! Vandaag is de winkel heropend aan Langeviele 70-74, in het pand waar voorheen Bakkerij Maljaars zat. Helemaal klaar zijn Bruno en Monique nog niet, zo […]

19 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Buuten Lope: een nieuw sportevenement in Middelburg
Buuten Lope: een nieuw sportevenement in Middelburg

Hee! Middelburg is een nieuw sportevenement rijker: vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor de eerste editie van de Buuten Lope, die op 28 juni van start zal gaan bij […]

19 apr 2019