Geplaatst op 29 oktober 2019

Patrick Gabriëlse over Middelburg Winterstad en IJsbaan 2019-2020

Het is al bijna een traditie: ieder jaar spreken we kort na de N8vdn8 Middelburg met mensen die betrokken zijn bij de organisatie van Middelburg Winterstad. Van die aanstaande winter was in het zonnetje van Jells Lunchcafé & Tuinterras nog niet veel te merken vanochtend, maar dat mocht de pret niet drukken. Patrick Gabrielse van Zeeland houdt van schaatsen praatte ons in een paar minuten bij over de plannen voor komend seizoen.

De ijsbaan blijft dit jaar een week langer staan en heeft een paar nieuwe dingen, zoals een pratende brievenbus. Geen reuzenrad dit jaar, maar wel een zweefmolen. En eind december onder meer 8 huisjes bij de ijsbaan, voor ondernemers. We zagen al dat onder meer De Gespleten Arent daar stoofschotels gaat verkopen.

Vrijdag 13 december is de grote Ontmoetingsdag op de Markt, met ook een kerstmarkt. Bedrijven die hun medewerkers munten willen geven in plaats van een kerstpakket zijn nog steeds welkom. Ondernemers die op de Kerstmarkt willen staan ook. Je leest alles over de mogelijkheden en het programma in het schrijven van Louise Van’t Hof-van Keulen:

wijzijndestad.com/…/…/2019/10/Mailing-kerstactie.pdf

Naast dit alles gaat er uiteraard ook weer van alles gebeuren op de winterterrassen, in de wintertenten, enzovoort. Daar hopen we gauw op terug te komen, net als op het Winter Bierfestival Middelburg zaterdag editie 2019 en op die opnames voor Joris Kerstboom, op het Abdijplein. Begin november wordt daar meer over bekendgemaakt.

Meer lezen:

www.zeelandhoudtvanschaatsen.nl/

wijzijndestad.com/…/wij-zijn-het-kerstpakket-een-b…/

wijzijndestad.com/tag/middelburg-winterstad/

youtu.be/ew0Q_9DYnks


Delen op