Geplaatst op 14 februari 2015

Photos from Wij zijn De Stad’s post

Zin in romantiek dit weekend? Dat kan natuurlijk ook in De Stad! Neem je geliefde mee en besef dat:

er in het Spiegeltheater om 20.00 uur een Filmconcert is, van Brassband Middelburg, dat je in de Schouwburg naar een avondje met Dorus kunt en dat Cinema Middelburg de films Samba en Still Life vertoont.

Cafe die lange op de Pottenmarkt bestaat 1 jaar en is geopend tot 04.00 uur vannacht! In Kaffee ’t Hof draaien de Mechanical Music Marvels en in De Spot is een optreden van El Combo. In Cafe ut babbelaertje staat Fool Moon. Vanaf 21.30 kun je terecht in Café De Zaak, voor een optreden van Marisela met Angels & Friends. De Mug heeft Soul Funky Masters. En diverse restaurants, van Cityclub ZanziBar tot het nieuwe Brasserie1600 staan in het teken van Valentijnsdag.

En morgen? In de Concertzaal speelt morgenmiddag het Nederlands Studentenorkest. In Kloveniersdoelen is de tweede concertlezing Marcel Worms & A.L. Snijders. In ZENC Zeeuws en Culinair café restaurant een optreden van Perspicacity.

Cafe Schuttershof heeft morgen vanaf 16.30 uur een dubbelconcert van Mamilla en Nervana, voor Survivorsland. In het clubhuis van Jong Ambon staan om 16.00 uur Kaz Lux en Rudy de Queljoe. Daarna kun je meteen door naar de jamsessie in Bar American.

Zie ook www.uitinmiddelburg.nl. Met een kusje van Wij zijn De Stad!

Tags:

Delen op