Geplaatst op 01 februari 2015

Photos from Wij zijn De Stad’s post

Februari is voor veel mensen niet de favoriete maand van de 12, zeker niet als die begint met een druilerige zondag. Maar kom, kom: na een ochtendje extra lang kroelen in bed, een relaxed weekendontbijt, of dat filmpje dat je nog even af wilde kijken is er nog alle tijd om een beetje energie te tanken met een beetje stadsvermaak:

Behalve koopzondag is het ook koopjeszondag. Belachelijk, dat ze het daar voor kunnen doen! Kun je niet laten hangen, je weet zelf!

Te koud zeg je? Tssss. Het is hooguit fris. En bovendien kun je in talloze zaken een lekker warm bakje koffie of choco scoren. Of genieten van een biertje of wijntje natuurlijk. Ook met livemuziek, onder andere in Café De Zaak en Cafe De Mug.

En voor de liefhebbers is er uiteraard ook weer de Kunst en Cultuurroute Middelburg, een prima excuus om lekker lang te blijven hangen in de mooie panden van de stad: www.kunstroutemiddelburg.nl/index.php/nieuws/91-1-februari-kunst-cultuurroute-middelburg. Niet? Dan misschien naar Still the Water in Cinema Middelburg?

Hoe dan ook: je mag je uiteraard best vervelen vandaag, maar het hóeft niet! Fijne dag allemaal!

Tags:

Delen op