array(4) {
  [0]=>
  int(24308)
  [1]=>
  int(24309)
  [2]=>
  int(24310)
  [3]=>
  int(24311)
}

Photos from Wij zijn De Stad’s post

De kerstdagen waren prachtig om binnen te zitten met de hele familie, maar nu de sneeuw dan alsnog een poging doet de wereld wit te schilderen gaat de echte Middelburger er natuurlijk op uit. Het wemelt opnieuw van de activiteiten in ons geliefde stadje.

Morgen is het koopzondag en ook maandag zijn veel winkels extra open, en staan er ook marktkooplieden bij de ijsbaan van Vita Event. Vanmiddag kan je champagne drinken en muziek luisteren bij View49 in de Langeviele, morgen is er livemuziek in Expresszo op de Pottenmarkt en De Spot heeft vandaag de Dag van de Popquiz, met een afterparty in Kaffee ’t Hof.

Cafe Underground is vanavond voor de allerlaatste keer open, althans wel met Fanny Hagens als uitbaatster (bedankt voor al die jaren, Fanny!). In de tent voor de winterterrassen is het morgenmiddag matinee met het Xstream-koor. Cinema draait doodleuk klassieker Gone with the Wind nog een keer, maar die voorstelling is al uitverkocht (woooooot?). Niet getreurd. In hetzelfde gebouw kan je prima terecht op de wintermiddag van Kloveniersdoelen. Jolijt voor den spelende mensch!

Vanmiddag in Cafe die lange een optreden van Alex Krijnen, terwijl Hart van Middelburg gaat voor een 25+ sessie. Bar American doet maandag de jaarlijkse top 37 (de favorieten van de vaste klanten) en Cafe ut babbelaertje heeft vandaag een Kiss Tribute en morgen een benefietconcert van Armand. In Desafinado staat vanavond een jazzband. Voor die stijl kun je morgenmiddag dan weer terecht op de jazzy afternoon in Café Schuttershof.

Is dit overzichtje compleet? Welnee! Maar het moge duidelijk zijn: er is genoeg aanleiding om de deur wél uit te gaan. Je bent van harte welkom, overal!

Zie ook http://www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda.htm

Tags

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Photos from Wij zijn De Stad’s post
Photos from Wij zijn De Stad’s post

Facebook maakt helaas geen filmpjes met jaaroverzichten aan voor pagina’s, maar jeetje mensen: wat werd er veel moois georganiseerd in Middelburg, het afgelopen jaar. Wij zijn heel benieuwd wat jouw […]

28 dec 2014
Afbeelding #000 voor het verhaal Mobile Uploads
Mobile Uploads

Vandaag in de Grote en Kleine Christoffel nagevraagd of we niet eens rondgeleid kunnen worden in dat prachtpand. In januari zijn we van harte welkom bij Loontjens Biljarts. Wordt dus […]

29 dec 2014
Afbeelding #000 voor het verhaal Mobile Uploads
Mobile Uploads

Haha, een gespreksflard op de kop van de Sint Janstraat: “Hier, een euro” “Maar ik heb nog niet eens gespeeld!” Je kunt maar beloond worden 🙂

29 dec 2014