Geplaatst op 21 november 2014

Photos from Wij zijn De Stad’s post

Er is weer van alles te doen in ons stadje, dit weekend. Een selectie:

In Cafe die lange speelt vanavond de coverband Monday After, in Bar American de Rawönes en de Weidetulpjes Ramones tribute). In De Drvkkery en Kloveniersdoelen zijn vandaag interviews met Wim Brands en Peter van Uhm. In De Spot is vanavond Dance for Serious Request en in Café Schuttershof draait DJ Hans Walrave een rocknight.

Morgen zou je in de middag naar het miniconcert van Matt Simons in de Drvkkery kunnen gaan, en ’s avonds naar Cityclub ZanziBar naar de thema-avond ‘We all love Zanzi’. Je kunt uiteraard ook naar Knarsetand in De Spot, of naar de voorstelling Een bruid in de morgen van het Middelburgs Theater, naar de 5-o-Matic’s in Cafe ut babbelaertje, The Free Kicks in Café De Zaak of naar de Drum and Bass Party in Kaffee ’t Hof.

En zondag? Gewoon even de klassieker Gone with the Wind kijken met je geliefde, in Cinema Middelburg? Of jazz luisteren bij ZENC Zeeuws en Culinair café restaurant? Of toch liever headbangend uit je dak bij de gitaren van MeclassicA in Café Schuttershof? De L-Band kijken in Café Bardot? Of anders in Franse sferen geraken op de Beaujolais Primeur- avond van Seventy-Seven?

Zie ook www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda.htm

Waar je ook voor kiest: een goed weekend allemaal! #Wijzijndestad

Tags:

Delen op