Geplaatst op 12 september 2014

Photos from Wij zijn De Stad’s post

Promise Bassey kennen we al sinds 1994, toen ze in Middelburg kwam wonen. Ze is zo’n dame die heel lief is, maar tegelijkertijd ook streng kan zijn. Als ze vindt dat je iets doms doet zal ze het niet nalaten om je dat te melden. Maar kritische woorden sluit ze gelukkig wel vaak af met de grootste lach die je ooit hebt gezien. Promise is gewoon iemand die weet wat ze wil én wat ze doet.

Toen ze zeven jaar geleden haar damesmodezaak aan Segeersstraat 28 begon hadden we er daarom ook wel vertrouwen in dat ze het zou gaan redden. In het begin ging ze misschien net iets te vaak zelf naar Italië, om mooie nieuwe collecties aan te schaffen, maar dat wierp uiteindelijk wel vruchten af. Het aanbod van Promsey straalt klasse uit.

Van de week liepen we even bij haar binnen om te vragen hoe het ging, en of we misschien wat foto’s mochten maken. Dat mocht, maar ze wilde die natuurlijk nog wel even zien, voordat we vertrokken. De foto’s die we van haar hadden genomen hoefden van haar niet zo nodig op Facebook. We smokkelen dus een beetje. Dat risico nemen we maar gewoon.

Over Facebook voerden we een interessant gesprek. Promise gelooft er niet in. Ze doet vrijwel niets meer met sociale media. Zij stelt dat ze voldoende succes heeft met haar exclusieve aanbod. Haar klanten zijn volgens haar niet zo actief online en weten de winkel zo ook wel te vinden. Als ware webadepten probeerden we nog wat tegen te sputteren, maar we hadden geen schijn van kans. Zoals gezegd: ze weet wat ze wil. Ter illustratie liet ze een combinatie zien die zojuist was gekocht door een dame die er zonder een spoor van twijfel een fors bedrag voor had betaald. Die vrouw was bij Promise beland door mond-tot-mondreclame, en minstens zo zeker van haar zaak als zij. “Als de kwaliteit van je spullen goed is hoef je geen reclame te maken”, maakte ze duidelijk.

Of die vlieger altijd opgaat wagen we te betwijfelen, maar in het geval van Promsey geloven we het graag.

www.promsey.nl

Tags:

Delen op