Geplaatst op 27 augustus 2017

Picl: een tweede filmzaal voor Cinema Middelburg

Er gebeurt van alles bij Cinema Middelburg. Gisteren kletsten we in de tuin van Kloveniersdoelen na lange tijd weer eens bij met Simon Blaas, de directeur. Er zijn zoveel leuke samenwerkingsverbanden en initiatieven dat we er later dit jaar graag nog op terugkomen. Sinds de cinema is verhuisd van het Schuttershofcomplex naar de Kloof is in ieder geval ook flink geplust. Bijna twee keer zo veel bezoekers. Dat is mooi.

Een initiatief dat nu al aandacht verdient is de aansluiting van Cinema Middelburg bij Picl. Of zoals Simon grijnsde “Middelburg krijgt er per 1 september een nieuwe filmzaal bij”. Hij legde uit dat je films die in het theater draaien of hebben gedraaid straks ook nog gedurende vier maanden thuis bekeken kunnen worden, voor de prijs van twee speciaalbiertjes. Een deel van het bedrag dat je betaalt komt ten goede aan Cinema Middelburg zelf. Wat dat betreft is Simon niet bang dat de nieuwe service ten koste zal gaan van het aantal bezoekers aan zijn bioscoop. Het is een moderne aanvulling op het aanbod.

Hoe het allemaal werkt kun je lezen op picl.nl/help/. Via picl.nl/theaters/cinema-middelburg/ kun je straks de Middelburgse films vinden.

Het aanbod is overigens bewust vrij beperkt bij Picl. Het is een zorgvuldige selectie uit het enorme aanbod. Houd dat wel even in je achterhoofd.

www.cinemamiddelburg.nl


Delen op