array(8) {
 [0]=>
 int(37989)
 [1]=>
 int(37990)
 [2]=>
 int(37991)
 [3]=>
 int(37992)
 [4]=>
 int(37993)
 [5]=>
 int(37994)
 [6]=>
 int(37995)
 [7]=>
 int(37996)
}

Pokoe Festival Middelburg (10 juni) zoekt vrijwilligers én sponsors

Voor 2017 staan er nog waanzinnig veel prachtige evenementen gepland. Een van de eerste op de agenda is al op 10 juni: het Pokoe Festival, dat in het kader van Middelburg 800 jaar wordt georganiseerd door het team van Pokoe. Afgelopen zaterdag spraken we met vier jongens uit dat team (Wouter Duim, Robin Duim, Michel van de Linde en Etienne Manuhuwa) en reken maar dat we er nog een paar uitgebreid op terug zullen komen. Voor nu laten we het bij het delen van een oproep van deze vriendengroep. Ze zoeken namelijk nog vrijwilligers én sponsors. Lees daarom vooral ook even de laatste alinea! Pokoe is De Stad!

Pokoe Festival. Voor Middelburgers door Middelburgers.

Nog een paar weekjes en dan mogen we op zaterdag 10 juni met zijn allen genieten van het gratis Pokoe Festival bij de Seismolen. Pokoe is een groep creatieve, enthousiaste en ondernemende groep vrienden met een voorliefde voor de stad Middelburg. Op vrijwillige basis hebben zij zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het organiseren van evenementen in onder andere Seventy-Seven, Schuttershof en De Spot.

In het kader van het 800 jarig bestaan van de stad is de groep vrienden de mogelijkheid geboden om een festival te organiseren. Deze kans is met beide handen aangegrepen en de afgelopen maanden is er ontzettend veel werk verzet zowel voor als achter de schermen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Het festival vindt plaats op een van de meest unieke locaties van de stad en duurt van 12:00 in de middag tot 23:30 in de avond. Gedurende deze periode zal er ontzettend veel te beleven zijn voor zowel jong als oud. Naast de traditionele festivalbarren is er een sfeervolle foodmarket met lokale horecaondernemers, hobbykoks en kookwonderen. Ook voor onze jonge vrienden zal het aan activiteiten niet ontbreken in de “kids corner” van het festivalterrein. Het evenement kent een culturele insteek maar met Kraak & Smaak als een van de dj’s zal het ook aan muzikale kwaliteit niet ontbreken.

Pokoe had het opzetten van dit evenement nooit alleen kunnen en willen doen. Wat is begonnen als een idee vanuit een vriendengroep is uitgegroeid tot een samenwerking met ontzettend veel lokale ondernemers. Waar voor het horeca de handen in een is geslagen met onder andere Kaffee ’t Hof, Seventy-Seven, De Spot, VRIENDSCHAP cafe restaurant en De Herberg zijn ook bedrijven als Dingemanse makelaars B.V., Rijkse accountants & adviseurs, COCO SHOE STORE en Weststrate – de Veelzijdige Specialist vrienden van het festival. Een uniek project met ondernemers met dezelfde visie: ondernemen met passie en mensen een nieuwe, onvergetelijke en bijzondere ervaring bezorgen.

Wil jij graag nog je steentje bijdragen en er samen een fantastische van maken in Middelburg? Stuur dan even een mailtje naar info@pokoeparty.nl. We zijn nog opzoek naar sponsors en vrijwilligers voor de opbouw, afbouw en achter de bar.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De Drvkkery is verkocht, maar Dick en Anja zijn nog lang niet klaar
De Drvkkery is verkocht, maar Dick en Anja zijn nog lang niet klaar

Het is echt niet zo dat we het niet willen hoor, maar gek genoeg hebben we hier op Wij zijn De Stad nog helemaal niet zo veel aandacht besteed aan […]

16 mei 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal 19 mei in De Spot: Plugged
19 mei in De Spot: Plugged

A.s. vrijdag is in De Spot de tweede editie van Plugged, dat door de organisatie zelf wordt omschreven als ‘een bass-avond met de beste future bass en trap muziek’. We […]

16 mei 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom bij de VOM, Manuelle Meijaard
Welkom bij de VOM, Manuelle Meijaard

In januari van dit jaar werd bekend dat Manuelle Meijaard, eigenaar van Decorette Woonatelier De Lange Jan en Kinderkamers Duimelot, op zoek was naar een nieuwe uitbater voor het bijbehorende […]

16 mei 2017