Geplaatst op 26 februari 2018

Politie Walcheren zegt het met bloemen

Voor ons was het verhaal van makker M. ’t mooiste Middelburgse verhaal van deze vriesmaandag, ondanks de tragische lading ervan.

M. vertelde dat hij gisteren zijn hond ging uitlaten in het Geeregebied en daar zag hoe een vrouw van begin 20, met een laptoptas in haar handen, werd overvallen door een of andere naarling. Hij twijfelde geen moment, rende erop af en verkocht de dader twee schoppen, waarop die vluchtte. Later bleek dat hij op de plaats delict een flink kapmes had achtergelaten. De politie was snel ter plaatse en kon de dader later inrekenen. M en zijn meisje vingen het slachtoffer tussendoor op. Even een wijntje voor de schrik, je weet zelf.

We lezen op Omroep Zeeland dat de dader mogelijk op een soort van strooptocht was. Extra goed dat ze die rotzak in de kraag hebben gevat dus.

En extra mooi: de makker kreeg vandaag Politieteam Walcheren wéér op bezoek. De agenten kwamen een bosje bloemen brengen. We hadden er geen idee van dat ze dat soms ook doen. Denk daar maar eens aan, als je rept over de kit, smeris, wouten of wat dan ook!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/dennis-is-de-stad-een-nachtje-mee-met-de-politie-in-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/de-politie-vertrekt-uit-middelburg-centrum/


Delen op