array(4) {
  [0]=>
  int(19621)
  [1]=>
  int(19622)
  [2]=>
  int(19623)
  [3]=>
  int(19624)
}

Pop-up Bookstore opent filiaal in Middelburg

Goed nieuws! Gravenstraat 3 is sinds vanochtend weer verhuurd, in ieder geval tot het einde van dit jaar. A.s. donderdag opent Pop-up Bookstore daar een filiaal.

Gre Rotte had al door laten schemeren dat er waarschijnlijk een nieuwe huurder was, Nico Fierloos van Arca Retail Vastgoed Adviseurs bevestigde dat vandaag. Wilco Hohle was vanochtend al druk met sollicitatiegesprekken, maar wilde ons tussendoor best even te woord staan. Hij legde uit dat Pop-up bookstore vooral boeken verkoopt waarop geen vaste boekenprijs meer zit. Dat segment omvat meer dan alleen ramsj, maar is over het algemeen dus wel goedkoper dan reguliere boeken. Op veel tafels zullen boeken liggen die tussen de 1 en 10 euro kosten.

Er zijn in Nederland nu 6 filialen van Pop-up Bookstore, dat oorspronkelijk uit de Hoeksche Waard komt. Onder meer in Bergen op Zoom, Vlaardingen, en Ridderkerk. Vanaf donderdag dus ook in de Gravenstraat in Middelburg. We gaan dan uiteraard nogmaals een kijkje nemen.

Welkom in Middelburg, Pop-up Bookstore!

Gerelateerd:

Uit de geschiedenis van Bakkerij Rotte, deel 4

De Vlijt Linnen verhuist…van de Gravenstraat naar de Langeviele

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg Dansstad
Middelburg Dansstad

Wij zijn De Dansstad! #Middelburgdanst #Nehalennia #Scalda

17 apr 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Christie - N Music Middelburg breidt uit naar Kromme Weele 26
Christie – N Music Middelburg breidt uit naar Kromme Weele 26

Toen Kees La Soe in januari aankondigde dat hij zou gaan stoppen met zijn winkel in de Kromme Weele gaf hij al aan dat Jan Van Dam Fransoutbiet van Christie […]

17 apr 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Vuurwerk in april
Vuurwerk in april

Ja, kijk, het had zomaar verkeerd af kunnen lopen en brandjes gun je helemaal niemand, maar soms zijn verhalen toch te bizar om onvermeld te laten. Over het brandje afgelopen […]

18 apr 2018