Geplaatst op 17 mei 2019

Preview: cadeauwinkel WAAR in Middelburg

Morgenochtend om 09.30 opent in de Korte Delft, op de hoek met de Nieuwstraat, de eerste Zeeuwse vestiging van cadeauwinkel WAAR. Het is de 21e winkel in Nederland (en er komen er binnenkort nog meer bij).

Het Middelburgse gezicht van de winkel is Diana van Dun. Ze was vanmiddag samen met haar collega’s de puntjes op de i aan het zetten. We hadden geen afspraak, maar we waren evengoed van harte welkom om alvast een paar foto’s van het interieur te maken, én van de bijzondere producten die in de winkel worden verkocht.

Waar hebben we het dan over? Over van alles en nog wat! Het zijn -letterlijk- producten met een verhaal, van mode- en woonaccessoires tot food en boeken. En zoals ze het zelf formuleren op de website: “al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen.”

Toen we foto’s stonden te maken staken diverse mensen al nieuwsgierig hun hoofd naar binnen om te informeren of de winkel al open was. Dat is misschien geen graadmeter, maar iets zegt ons dat er veel belangstelling voor WAAR zal zijn. Een van de dames riep uit dat ze al wéken op zoek is naar Green Soap. Ons zei dat nog niets, maar dat hebben ze dus ook, in deze winkel. En kweeksetjes voor paddestoelen. En kaarten die zijn gemaakt van bloemzaden en Pineut, de doe-het-zelflikeur, die ter gelegenheid van de opening ook meteen in de aanbieding is.

Vanaf morgen geopend dus. We wensen WAAR en Diana veel plezier en succes in onze stad!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/hoera-nieuwe-bestemmingen-voor-winkelpanden-in-middelburg-centrum/


Delen op