Geplaatst op 06 maart 2020

Preview: de heropening van Mies Bloemen in Tref Middelburg

We overdrijven niet eens, als we stellen dat dit week van de (her-) openingen van Middelburgse winkels is. Ook vandaag gaat er weer een nieuwe zaak open. Over iets minder dan een half uur heropent Mies Bloemen in winkelcentrum TREF Middelburg. Mies zat er uiteraard al jaren, maar heeft een nieuwe plek gekregen, die twee keer zo groot is als de oude winkel.
 
Helemaal klaar was de familie Mies nog niet, toen wie gistermiddag ten tonele verschenen, maar we werden allerhartelijkst ontvangen en kregen alvast een kleine en enthousiaste rondleiding van dochter Serina Mies. Ze legde uit dat de verhuizing ook een goede aanleiding was om het assortiment uit te breiden en om de huisstijl van de winkel te vernieuwen. We waren te vroeg om die stijl al in de winkel terug te zien, maar op de Facebookpagina zijn de veranderingen al wél zichtbaar.
 
Ondertussen wordt er nog steeds hard gewerkt aan de rest van het winkelcentrum. Dat is nu nog even wat rommelig, maar het belooft echt een prachtig geheel te worden. Goed hoor!
 
We wensen ook de familie Mies veel succes met de nieuwe winkel!

Video: youtu.be/Pmzi2hvjEYo.

 
 
Gerelateerd:
 
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg