array(13) {
 [0]=>
 int(6886)
 [1]=>
 int(6887)
 [2]=>
 int(6888)
 [3]=>
 int(6889)
 [4]=>
 int(6890)
 [5]=>
 int(6891)
 [6]=>
 int(6892)
 [7]=>
 int(6893)
 [8]=>
 int(6894)
 [9]=>
 int(6895)
 [10]=>
 int(6896)
 [11]=>
 int(6897)
 [12]=>
 int(6898)
}

Preview: de heropening van SoLow Middelburg aan Lange Delft 12

De Lange Delft was helemaal leeg, tegen zessen vanavond, maar op nummer 12 was er nog volop beweging. Dat zal nu nog steeds wel zo zijn, want het team van Jeffrey de Kam werkt vandaag keihard om de nieuwe winkel op tijd klaar te krijgen voor de heropening, morgen om 11.00 uur.

Die heropening stond al een half jaar gepland en gaat dus ook gewoon door, al zal het een stuk minder feestelijk zijn dan in oktober werd gehoopt. Maar er komen ballonnen voor de deur, en de medewerkers zijn er klaar voor. Er wordt niet gerekend op extreme drukte, maar als de toeloop toch groot blijkt te zijn, dan zal iemand het aantal bezoekers dat wordt toegelaten reguleren.

Wij hadden vanmiddag in ieder geval alle ruimte. De nieuwe winkel, in het pand waar voorheen Blokker zat, is vijf keer zo groot als de oude. Zevenhonderd vierkante meter. Al die extra ruimte zorgt natuurlijk ook voor een veel groter assortiment. In het filmpje legt Jeffrey uit dat je dat vooral terugziet in de keuze per artikel. Waar de winkel voorheen per artikel drie soorten had, hebben ze er nu soms een kast vol van.

Wat we niet hebben gefilmd is het mazzeltje toen we net binnenkwamen. De medewerkers die ook vanavond doorwerken hadden net eten besteld. We mochten best even een kijkje nemen in de kantine, en nog leuker: op het dak. Bij Blokker hadden we daar ook al eens voorzichtig naar geïnformeerd, omdat we nieuwsgierig waren of er nog restanten zijn van het oude City Theater dat er vele jaren zat. Op die vraag kregen we nooit antwoord, maar nu bij SoLow was het dus al prijs vóór de opening van de zaak. Leuk, leuk!

Het oude pand komt overigens niet leeg te staan. Zolang er geen nieuwe huurder is gevonden blijft SoLow er zitten, waarschijnlijk met thematische inrichtingen rondom Halloween. Maar dat is nog niet helemaal zeker, zoals er heel veel niet zeker is op het moment.

De heropening morgen is echter wel zeker. We wensen team SoLow veel succes op het nieuwe adres!

Filmpje: https://youtu.be/GiwP9Ul2cnQ.

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/solow-verhuist-naar-lange-delft-12-in-februari-pand-promiss-middelburg-te-huur/

https://wijzijndestad.com/verhalen/halloween-2017-een-kijkje-bij-solow-middelburg/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Corona-update: ook een streep door Middelburg VolKoren
Corona-update: ook een streep door Middelburg VolKoren

Na berichten over de afgelasting van Koningsdag, Stadsfeesten Middelburg, het Middelburgs Abdij Bier Festival en de uitreiking van de Four Freedoms Awards, maakt nu ook Middelburg VOLkoren bekend dat de […]

21 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal De Belt: een prachtig MTB-parcours aan de rand van Middelburg
De Belt: een prachtig MTB-parcours aan de rand van Middelburg

Waar is Vladdie de Koning als je hem nodig hebt? Aan hem moesten we meteen denken toen we vanmorgen het terrein van ‘De Belt’ betraden, de voormalige vuilstortplaats aan de […]

21 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Muziekcentrum Middelburg is het hamsteren beu
Muziekcentrum Middelburg is het hamsteren beu

Waarvan akte.

21 mrt 2020