Geplaatst op 04 maart 2020

Preview: de opening van Spar City Middelburg

We vonden Spar City Middelburg bij voorbaat al een aanwinst voor de binnenstad, maar nu we de winkel van binnen hebben gezien zijn we helemaal enthousiast. Wat een mooie zaak is het geworden!
 
Eigenaar Glenn Alders heeft het uiteraard erg druk vandaag, met allerlei dingen die op de valreep nog moeten gebeuren, maar hij nam toch even de tijd om een beetje tekst en uitleg te geven. Over het grote bierassortiment bijvoorbeeld, en over de zeer ruime openingstijden (iedere dag van 07.00 tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur). Dat laatste is geweldig, en bewijst meteen wat Glenn ook al zegt in het filmpje. Bij Spar City draait alles om gemak.
 
Onder eerdere berichten zagen we ook reacties van mensen die stelden dat Spar relatief duur is. De geldt misschien voor een paar producten, maar dan hebben we het over een verschil van een dubbeltje. Voor de koffie geldt het sowieso niet. De koffie kost hier maar een euro, de grote bekers 1,50. Die kun je meenemen, maar ook ter plekke nuttigen. Krijg je er nog oplaadpunten voor je mobiel bij ook.
 
Enfin, vanavond is er een receptie voor genodigden, morgen kun je vanaf 07.00 zelf een kijkje gaan nemen.
 

Wij heten Spar City hartelijk welkom en Middelburg en we wensen Glenn en zijn team heel veel succes in de Segeersstraat!

Video: youtu.be/nzOiGLlZaeI.

www.spar.nl/winkels/spar-city-middelburg-699/

 
Gerelateerd:
 


Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg