Geplaatst op 08 februari 2019

Preview: de opening van The Health Garage in Middelburg

De komst van The Health Garage naar Middelburg kondigden we hier in september aan. Nu is het bijna zover: morgenmiddag, vanaf 13.00 uur, is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in deze nieuwe gym in de Penninghoek, waar je straks terecht kunt voor o.a. Essentrics, Yoga en Dance.

Vanavond is er een openingsborrel voor iedereen die heeft geholpen met het realiseren van The Health Garage. Wij mochten om 16.00 alvast een kijkje komen nemen en werden rondgeleid door Sabine Parent, een van de oprichters en eigenaars van de gym. Ze was zelfs zo vriendelijk om in de zaal een voorbeeld te laten zien van een ‘essentricsmove’.

Er moeten nog een paar kleine dingen gebeuren. Er komen nog andere tafels bijvoorbeeld, en de doucheruimte is nog niet helemaal klaar. Maar het mooie logo dat Ruud, Sabine en Angelique kregen van de broer en ouders van Sabine was wel net klaar. Net voordat we weer vertrokken pikten we de onthulling ervan nog mee. Sabine schoot er gewoon een beetje van vol.

Wij wensen Ruud, Sabine en Angelique veel succes in Middelburg. Het is hoe dan ook een hele fraaie herbestemming van die oude werkplaats!

Meer lezen:

thehealthgarage.nl/

Over The Health Garage in De Bode

wijzijndestad.com/verhalen/boutique-gym-the-health-garage-komt-naar-middelburg/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg