Geplaatst op 13 april 2019

Record Store Day, Modeshows en de heropening van Decorette Woonatelier De Lange Jan

Deze dag!

We liepen om 9 uur al door de stad te banjeren en zoals altijd als we iets vroeger zijn verbazen we ons dan over alle bedrijvigheid. Er waren al best veel bezoekers op de snuffelmarkt die tegen die tijd natuurlijk al lang en breed was opgebouwd. De zaterdagmarkt was ook al lekker op stoom en voor De Drvkkery stond een mooie slinger vinylliefhebbers, die daar stonden te wachten op hun platenjacht, in het kader van Record Store Day 2019.

Maar we gingen zelf natuurlijk meteen op een draf door naar de Nieuwe Burg, waar Manuelle Meijaard samen met haar team druk bezig was met de voorbereiding van de officiële heropening van Decorette Woonatelier De Lange Jan. Dat is een mooie zaak geworden zeg! Die opening wordt overigens leuk gecombineerd met de modeshows die vanaf 11.30 worden gelopen in de straat. De collega’s van andere Burgwinkels waren al druk bezig met het uitrollen van de blauwe lopers, het ophangen van de vlaggen, en meer van dat moois.

En terwijl we ons stonden te verbazen over het oud-Hollandsche hoeksjoelen tegen de gevel van Decorette kregen we ook nog een bakkie aangeboden bij Locaal39. Even met die bolus in die zon: toen vergaten dus definitief dat we eigenlijk geen ochtendmensen zijn.

Kom maar op, dag!

wijzijndestad.com/agenda/