Geplaatst op 18 februari 2019

Repetitie: Start Spreading The News

Start spreading the news….I am leaving today….

Zeker! In onze vrije tijd zal je ons sneller aantreffen bij een optreden van een of ander obscuur bandje in een klein zaaltje dan bij een show in een concertzaal of theater. Maar voor van die grote big bands hebben we ook een zwak hoor, zeker als ze het werk van crooners als Sinatra spelen.

En dat is nu precies wat de Swinging Affair Big Band aanstaande vrijdag gaat doen in Schouwburg Middelburg. Uit de omschrijving van Start Spreading The News:

“De twintigkoppige Bigband Swinging Affair brengt met ‘Start spreading the news’ een wervelende show, gesitueerd tegen de skyline van de stad die nooit slaapt. Met topartiesten als Sinatra-zanger Frank In Person, Isabel Provoost en Guimar van der Weele. Kom swingen met Miss Jones en Mr Bojangles, duik terug in de tijd met de zwoele nummers van Ella Fitzgerald en laat je meevoeren met de grootste hits van Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Dean Martin. Maar ook recenter repertoire, zoals dat van Michael Bublé en Adele staan op het programma.”

Twee weken geleden was er een repetitie in de Schouwburg, waar we van harte welkom waren. Dat was natuurlijk nog geen volledige show, en er waren steeds onderbrekingen voor aanwijzingen e.d., maar we kregen toch al een beetje een indruk van het geluid en het sfeertje dat gebracht zal gaan worden. Er zijn nog kaarten, lazen we vanochtend bij Thomas Toeter. Doe er je voordeel mee!

www.zeelandtheaters.nl/programma/swinging-affair-big-band-start-spreading-the-news/22-02-2019-20-00


Delen op