Geplaatst op 20 november 2018

Restaurant en muziekpodium Havendorp officieel geopend

We hadden geen plannen om filmpjes of foto’s te maken tijdens het openingsfeest van Havendorp, gisteravond. Daar waren al meer dan genoeg mensen mee bezig, zoals Martijn Fincke en Mario Lawalata. Die beelden komen binnenkort vast online. Maar later op de avond konden we het toch niet laten en filmden we nog een paar momenten.

Een echte impressie kun je het niet noemen, want de puike optredens komen nauwelijks aan bod, de speech van de burgemeester hebben we eruit geknipt en natuurlijk ook het meeste van ons eigen gelal. Want het was gezellig mensen! En lekker. En emotioneel, bij vlagen.

Bij ieder sigaretje dat we gingen roken pikten we flarden van verhalen op die moeiteloos boeken zouden kunnen worden. Binnen was er voor tientallen jaren aan Zeeuwse popgeschiedenis aanwezig. Op het podium stonden artiesten waarvoor je, om Thomas Van Raay te citeren, normaliter zó 70 euro zou lammeren.

Van eten kwam het wat minder, in al die drukte. Wijn moest het zijn. Maar ondanks dat, of misschien wel dankzij, zagen we juist al die warmte, en hoorden we al die mooie woorden. Tof. En ook daarom durven we het gewoon te beweren: Middelburg kan met een gerust hart naar Vlissingen treinen voor Havendorp, of het nu voor eten is of voor muziek.

We feliciteren Dicky Wattimena en zijn team hartelijk. Bedankt voor het mooie feest!

Zie ook het artikel van Claudia Sondervan, op de site van de PZC.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bij-havendorp-van-dicky-wattimena/

wijzijndestad.com/verhalen/compilatie-wij-zijn-de-stad-middelburg-oktober-2018/


Delen op