array(1) {
  [0]=>
  int(7753)
}

Restaurantje Nummer 7 in Middelburg heeft een nieuwe eigenaar

Een tevreden glimlach bij Michiel Kunst op het gezicht vanochtend! Nu lacht Michiel wel vaker natuurlijk, maar vandaag is er een extra goede reden voor. Hij en zijn vrouw Jeanine hebben hun zaak, Restaurantje Nummer 7, namelijk verkocht. Per 1 maart is het restaurant overgenomen door Chelsea Vreeke, die in het verleden al een paar jaar in de zaak werkte, en die sinds december weer terug was.

 

Chelsea gaat ongetwijfeld haar eigen draai aan de zaak geven, maar de naam, de website en alle bijbehorende dingen heeft ze ook overgenomen. Ook het bestaande personeel blijft gewoon bij Nummer 7.

 

Dát Nummer 7 te koop stond ontdekten we al in september, toen er een foto in de mailbox verscheen, van een stille verkoop van een onbekend Middelburgs restaurant. Na een beetje puzzelen kwamen we uit bij de zaak van Michiel en Jeanine, die het later inderdaad bevestigden, maar ons wel vroegen de stille verkoop stil te houden. Geen probleem natuurlijk.

 

Nu kan het dus wel naar buiten, want opeens gaat alles snel.

 

Het is fijn om te weten dat deze transactie tot ieders tevredenheid is. Michiel en Jeanine willen na zestien jaar wel eens iets anders, en hebben al een interessant project in het vizier. Daarover later wellicht meer. Michiel zet Wijnkoperij La Persistance ook gewoon voort. We feliciteren de twee dan ook hartelijk, bedanken hen voor die zestien jaar, en wensen hen al het beste voor de toekomst.

 

Chelsea kennen we nog niet, maar we zien al wel dat ze veel ervaring heeft in de Zeeuwse horeca, onder meer bij Zilt51 in Zoutelande. We hopen binnenkort kennis met haar te maken en iets meer over haar te vertellen. Welkom in Middelburg, hoe dan ook!

 

Tot slot: alle ontwikkelingen in de Middelburgse horeca doen een beetje denken aan de transferperiode in de voetbalwereld. Kort voor het seizoen gebeurt er opeens heel veel, op het gebied van overnames en koerswijzigingen. Er komt nog meer nieuws aan, reken maar!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Actie 2020: de vierde verloting
Wij zijn De Actie 2020: de vierde verloting

Wij zijn De Actie 2020: de vierde verloting!   Noem ook dít gerust een extra verloting, of een speciale. Dit is namelijk de tweede van vijf ’tussenlotingen’ waarbij de geschenken, […]

26 feb 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Ketchup of Mayonaise?
Ketchup of Mayonaise?

Fun. In Park Molenwater een groep kinderen van 5 tot 9 jaar vertellen over ons werk. De meeste kinderen zijn nog niet online, maar ze hadden in een paar gevallen […]

26 feb 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Servicecentrum Zusterplein Middelburg vanaf maart weer alle dagen open
Servicecentrum Zusterplein Middelburg vanaf maart weer alle dagen open

Een nieuw affiche voor het Servicecentrum Zusterplein! Vanaf maart is het centrum weer zes dagen per week geopend, van 10 tot 17.00. Op al die dagen kan iedereen er weer […]

26 feb 2020