array(5) {
  [0]=>
  int(7999)
  [1]=>
  int(5460)
  [2]=>
  int(5457)
  [3]=>
  int(5455)
  [4]=>
  int(5463)
}

Reynaert & Co wordt de opvolger van De Middelburger in de Langeviele

Ok mensen, zet je schrap. De komende weken volgen hier heel veel nieuwtjes over nieuwe zaken, nieuw elan en nog veel meer van dat moois. We gaan die natte, winderige maanden achter ons laten. We gaan weer knallen. We zijn Middelburg!

Het eerste nieuwtje dat we met een brede glimlach mogen brengen betreft de opvolgers van Tim van De Middelburger in de Langeviele. Die zaak gaat Reynaert & Co. heten, van de trotste eigenaars Tijs de Vos en Susanne Coppoolse.

Het is wel weer grappig hoe het allemaal ging. Tijs kennen we sowieso al wat langer. Hij werkte bij onder meer Desafinado en Seventy-Seven. Dat hij ook wel weer een eigen zaak zou willen: dát wisten we. Maar toen ons vorige week werd ingefluisterd dat de nieuwe eigenaars van de zaak in de Middelburgse horeca werkten, én regelmatig in Sev komen, toen werden we pas echt nieuwsgierig! Aan Tijs en zijn lief hadden we niet gedacht. Gelukkig belde hij ons zelf, twee dagen later. Ah, Tijs!

Afgelopen zaterdag schoven we aan in de zaak, waarbij we afspraken dat we tot vandaag zouden wachten met de bekendmaking. Bij dezen. Nu is alles getekend, nu gaat het echt gebeuren!

Tijs en Susanne hebben best al iets verteld over hun plannen, maar voor nu kiezen we ervoor om er nog niet al te veel over te vertellen. Het wordt een dag- en avondzaak, die met hamburgers niet veel meer van doen zal hebben. Houd het er maar op dat het stel met enorm veel plannen rondloopt, die ze in de komende weken gestalte zullen gaan geven. De twee hebben in de afgelopen jaren in veel internationale horeca gewerkt, van Zwitserland tot Spanje, en zullen hun ervaringen en liefhebberijen zeker gaan vertalen naar hun eigen zaak.

We komen er later nog op terug in een filmpje. We vinden het zelf in ieder geval superleuk dat Tijs en Susanne de fakkel gaan overnemen. Het zijn mooie mensen, met mooie plannen.

Wordt binnenkort vervolgd!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Actie 2020: de verloting van Doos 7
Wij zijn De Actie 2020: de verloting van Doos 7

Wij zijn De Actie 2020: de verloting van Doos 7.   In deze doos zit nog net iets meer dan in de voorgaande. Om een of andere reden kwamen in […]

4 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal De heropening van Femme Hairstyling aan de Kinderdijk
De heropening van Femme Hairstyling aan de Kinderdijk

Vanavond is het feest, aan Kinderdijk 30A! Femke van Eekelen nodigt iedereen uit om tussen 18.00 en 20.30 uur een kijkje te komen nemen in haar nieuwe salon van Femme […]

4 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Preview: de opening van Spar City Middelburg
Preview: de opening van Spar City Middelburg

We vonden Spar City Middelburg bij voorbaat al een aanwinst voor de binnenstad, maar nu we de winkel van binnen hebben gezien zijn we helemaal enthousiast. Wat een mooie zaak […]

4 mrt 2020