Geplaatst op 07 november 2016

Rittenburg, een Middelburgse wijk in aanbouw

Heb je het artikel gezien in Middelburg & Veerse Bode van 19 oktober? In “Middelburgs stel bouwt op ‘oude dag’ nog eigen huis” vertellen Ger Wolters en Ankie Boon over de levensloopwoning die zij laten bouwen op Rittenburg, via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Zeeland (CPOZ).

De week ervoor spraken wij Ger ook, toen hij met Catrinus Tuinstra van CPOZ en met Yutta Schulze stond te praten over de bouw (uitgevoerd door De Delta). Ger woont nu nog in Park Overwater maar vond het een mooie uitdaging om een energiezuinig huis te laten bouwen in deze mooie nieuwe wijk.

Yutta Schulze had een huis in Italië, maar heeft dat verkocht. Toen we haar spraken was het bijna zeker dat zij ook een levensloopwoning zou gaan laten bouwen, maar nog niet helemaal. Dat is inmiddels vast goedgekomen 

Ger vertelde dat er ook een kopersvereniging is opgericht voor de te bouwen levensloopwoningen. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Meer informatie op www.cpoz.nl/nieuws/projectnieuws/?id=134 en http://dedelta.nl/projecten/10-levensloopbestendige-woningen-in-plan-rittenburg-te-middelburg/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg