array(1) {
  [0]=>
  int(32149)
}

Rob van Hese is De Stad

Uit de serie ‘Stadsgezichten’ van Ton Stanowicki deze keer: makker Rob van Hese. Hij is een van de redacteuren van Middelburg Dronk en hoewel hij zich nu helemaal heeft gestort op Dronkzusjes elders in Zeeland (op dit moment Zuid-Beveland Dronk) ligt zijn hart toch echt in Middelburg. Hij heeft een olifantengeheugen en kent zeer veel namen en connecties vanaf 1950.

Rob werkte jarenlang als persvoorlichter voor de Gemeente Middelburg (totdat hij het aan de stok kreeg met die burgemeester met en zonder h), als torenwachter op de Lange Jan en hij maaide de sportvelden voor ons. Rob, kortom, kent de stad op zijn duimpje.

Wij drinken al sinds de vroege jaren 90 biertjes met hem en hopen dat nog lang te mogen blijven doen. Proost Robbie, jij bent De Stad!

http://www.stanowicki.com

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De achterkant van De Mug
De achterkant van De Mug

In de rubriek ‘De achterkant van de stad’: wie ziet vanaf waar in Middelburg deze kiek is geschoten?

21 jul 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Een terugblik op City of Dance in 30 foto’s
Een terugblik op City of Dance in 30 foto’s

Bijna een week geleden stond City of Dance festival op punt te beginnen. De foto’s van het gratis stadsfestival deelden we afgelopen zondag al, maar die van zaterdag en zondag […]

21 jul 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Video: Middelburgs strandweer
Video: Middelburgs strandweer

En wij maar denken dat mensen bij deze temperaturen naar het strand gaan. En dat de vakantie nog moet beginnen. #gierendegekte #wijzijndestad

21 jul 2016