array(1) {
  [0]=>
  int(40510)
}

Robert Thenu opent Dé Toko in Middelburg, op 1 december

Er is gelukkig ook nog goed nieuws vandaag: vanaf 1 december heeft Middelburg weer een echte Toko, genaamd Dé Toko. Die zaak wordt dan geopend in het pand aan Geerepassage 3.

De uitbater is Robert Thenu, die velen van jullie ongetwijfeld al zullen kennen. Wij kennen hem vooral van de altijd vriendelijke groet als hij ergens wat zit te eten of drinken in de stad. Want één ding is zeker, dat doet hij graag.

Wat hij zelf allemaal gaat maken en verkopen? Daar komen we ook op terug na de vakantie. Maar het nieuwtje is te leuk om te laten wachten. Tot gauw, Robert. Succes!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Geopend aan Damplein 27: Wijnlokaal Middelburg
Geopend aan Damplein 27: Wijnlokaal Middelburg

De nieuwtjes waar we na de vakantie nog op terug zullen komen stapelen zich op. Middelburg onderneemt! Vanmiddag om 14.00 uur openen de heren van Wijnhandel De Moriaan aan Damplein […]

14 sep 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom bij de VOM, Silvy’s gusti e sapori!
Welkom bij de VOM, Silvy’s gusti e sapori!

Het is best raar: in de laatste acht jaar zijn we maar liefst vijf keer op vakantie geweest in Italië. We zijn er een beetje verliefd op geworden. En toch […]

15 sep 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Geopend in de Gravenstraat: Cake Shop Middelburg
Geopend in de Gravenstraat: Cake Shop Middelburg

Vandaag geopend aan Gravenstraat 12: de Cake Shop. Welkom in Middelburg! Met dank aan Rachelle Verhage en Manon Adriaanse-van Westen voor de foto’s.

16 sep 2017