Geplaatst op 11 mei 2019

Rosanne Geschiere stapt in Eetcafé De Vliegenier

We mogen het vier maanden na dato geen nieuws meer noemen maar wíj wisten het nog niet: Remon Corbijn, van Eetcafe de Vliegenier, heeft een nieuwe compagnon: sinds 1 januari is Rosanne Geschiere mede-eigenaar van de zaak.

Gisteren maakten we op het terras op de Pottenmarkt kennis met haar. Daar legde ze uit dat ze voorheen in ZieZo zat, in Zoutelande. Remon is de samenwerking met haar aangegaan omdat hij het een beetje te druk kreeg met de Vliegenier. Sinds de verbouwing in november 2017 loopt het eetcafé nog beter dan voorheen. Zijn vriendin heeft haar eigen werk; daarom zocht Remon naar een andere oplossing. Rosanne dus!

Dat het prima gaat met De Vliegenier geloven we meteen. Als we langs het terras lopen zitten er vrijwel altijd mensen, en veel ook. We hadden eerder al een afspraakje met Remon gemaakt, maar toen we die middag de zaak betraden was het dusdanig druk dat we geen schijn van kans hadden. Gisteren lukte het wél, al eindigde het gesprekje vrij abrupt omdat een dame op het terras onwel werd. Maar ze was gelukkig weer snel bij, nog voordat de ambulance er was.

De Vliegenier heeft zich ook aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg. Super! We heten Remon, Rosanne en de rest van het team van harte welkom. We zullen binnenkort ook een serie foto’s van het interieur maken.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/eetcafe-de-vliegenier-verbouwt/


Delen op