array(3) {
  [0]=>
  int(14827)
  [1]=>
  int(14828)
  [2]=>
  int(14829)
}

Rust in vrede, Monique

Deze week kregen we van diverse mensen verdrietige berichtjes over het plotselinge overlijden van Monique Brassé, op 2 januari. Namens de familie schreef Vincent de Leeuw in de groep Nieuw Middelburg onder meer:

“Via dit bericht willen wij jullie op de hoogte brengen van het feit, dat Monique Brassé plotseling overleden is. We hebben het niet zien aankomen, zijzelf waarschijnlijk ook niet. Ze was grieperig, is thuis onwel geworden en alles wijst erop, dat ze aan een hartfalen overleden is.”

We kenden Monique zelf niet heel goed. Pas twee jaar geleden, tijdens de Middelburgse Mosselfeesten, spraken we haar voor het eerst, toen ze op stap was met Hans Walrave. In een kwartiertje leer je iemand natuurlijk niet zo goed kennen maar het staat ons nog goed voor de geest hoe hartelijk en vrolijk ze was die avond, en hoe enthousiast over kunst in Middelburg.

Monique was geliefd bij heel veel mensen. Dát is ons de afgelopen twee dagen wel duidelijk geworden. We wensen de familie, en alle andere nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Rust in vrede, Monique.

Nogmaals uit het bericht van de familie:

“De uitvaart zal plaatsvinden op woensdag 09-01-2019, om 15:00u, in het Crematorium Middelburg, Westelijke Oude Havendijk 3, 4337 PB Middelburg.

Het is allemaal kort dag. Het wordt moeilijk om iedereen nog op tijd een officiële uitnodiging te sturen. Met name daarom zouden we het heel fijn vinden, als jullie meehelpen, om dit bericht verder te verspreiden.

Correspondentieadres: Rusthofstraat 4, 4337KM Middelburg”

Foto’s: Bram-Erik de Nood, Guus Usmany en Gina Doorenbosch

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg Winterstad: flipperen bij Café Die Lange
Middelburg Winterstad: flipperen bij Café Die Lange

Je kunt het niet eens meer een ‘guilty pleasure’ noemen. We zijn gewoon dol op flipperkasten en arcadespellen. Dat gaat terug tot de vroege jaren 80. Op vakanties speelden we […]

7 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg Winterstad: de ontmanteling van de wintertent op de Markt
Middelburg Winterstad: de ontmanteling van de wintertent op de Markt

Daar is de ontmanteling van de grote wintertent op de Markt  Maar Middelburg Winterstad is nog niet ten einde hoor! De winterterrassen op Plein 1940 en van MarktCafe staan nog een weekje. IJsbaan […]

8 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Bellinkpleingeschiedenis: 5 jaar Tandartspraktijk Dieleman
Bellinkpleingeschiedenis: 5 jaar Tandartspraktijk Dieleman

Altijd leuk, inkijkjes in de geschiedenis van gebouwen, ondernemingen en praktijken. Tandartspraktijk Dieleman bestaat 5 jaar (gefeliciteerd!) en blikt in een korte serie berichten op de geschiedenis van het gebouw […]

8 jan 2019