Geplaatst op 06 januari 2019

Rust in vrede, Monique

Deze week kregen we van diverse mensen verdrietige berichtjes over het plotselinge overlijden van Monique Brassé, op 2 januari. Namens de familie schreef Vincent de Leeuw in de groep Nieuw Middelburg onder meer:

“Via dit bericht willen wij jullie op de hoogte brengen van het feit, dat Monique Brassé plotseling overleden is. We hebben het niet zien aankomen, zijzelf waarschijnlijk ook niet. Ze was grieperig, is thuis onwel geworden en alles wijst erop, dat ze aan een hartfalen overleden is.”

We kenden Monique zelf niet heel goed. Pas twee jaar geleden, tijdens de Middelburgse Mosselfeesten, spraken we haar voor het eerst, toen ze op stap was met Hans Walrave. In een kwartiertje leer je iemand natuurlijk niet zo goed kennen maar het staat ons nog goed voor de geest hoe hartelijk en vrolijk ze was die avond, en hoe enthousiast over kunst in Middelburg.

Monique was geliefd bij heel veel mensen. Dát is ons de afgelopen twee dagen wel duidelijk geworden. We wensen de familie, en alle andere nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Rust in vrede, Monique.

Nogmaals uit het bericht van de familie:

“De uitvaart zal plaatsvinden op woensdag 09-01-2019, om 15:00u, in het Crematorium Middelburg, Westelijke Oude Havendijk 3, 4337 PB Middelburg.

Het is allemaal kort dag. Het wordt moeilijk om iedereen nog op tijd een officiële uitnodiging te sturen. Met name daarom zouden we het heel fijn vinden, als jullie meehelpen, om dit bericht verder te verspreiden.

Correspondentieadres: Rusthofstraat 4, 4337KM Middelburg”

Foto’s: Bram-Erik de Nood, Guus Usmany en Gina Doorenbosch


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg