Geplaatst op 15 september 2019

Samenwerken in Middelburg: Véronique Dellebeke en Lara Zwaan

Als het gaat om ondernemen zijn er maar weinig dingen die we zo interesant vinden als de variant waarin de gunfactor een grote rol speelt. Twee weken geleden maakten we in Het Koffiepand aan de Korte Geere kennis met twee jonge vrouwen die het precies op die manier doen: Véronique Dellebeke en Lara Zwaan. Véronique is fotografe en weet veel van multimediadesign, Lara ontwerpt duurzame kleding.

We vonden het super om te horen hoe dit duo samenwerkt en hoe ze daarbij gebruik (mogen) maken van andere ondernemingen in Middelburg. In het Koffiepand van de altijd vrolijke Esther Treurniet wordt niet alleen gegeten en gedronken; Véronique geeft er bijvoorbeeld ook cursussen fotografie.

Verder maakt ze onder meer foto’s en video’s van de bijzondere kleding die Lara ontwerpt, kleding waar Zeeuws schortenbond een belangrijke rol in speelt. Die kleding is dan weer te koop bij mooisenmeer.nl in de Sint Janstraat, waar we diezelfde middag uiteraard ook een kijkje namen.

Deze meiden timmeren lekker aan de weg. Lara haalde vorige jaar de krant al eens met haar werk, Véronique was onlangs in het nieuws bij Omroep Zeeland, toen ze tweede werd in de wedstrijd ‘ZomerOndernemer 2019’. In 2013 won ze ook al eens een fotowedstrijd van Switch. Tof toch? Dat ze nu dan ook zo leuk samenwerken kan het geheel alleen maar versterken!

Meer lezen over Véronique en Lara:

www.shotsofveronique.com

www.lzwaan.com/

www.omroepzeeland.nl/nieuws/114618/Ondernemen-is-helemaal-niet-eng

www.pzc.nl/walcheren/lara-zwaan-uit-biggekerke-brengt-eigen-kledinglijn-uit~ab5b2dd3

www.regiobeveland.nl/nieuws/15313/veronique-dellebeke-wint-fotowedstrijd-in-de-grote-kerk.htmlMeer verhalen over Het Koffiepand

Uit de kast! Nihalia Blanken over Queer in de Stad in Middelburg

Gistermiddag hadden we bij Het Koffiepand een afspraakje met Nihalia Blanken. We kwamen een paar weken geleden met haar in contact, nadat we op Instagram het initiatief Queer in de…

Lees meer

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg