array(3) {
  [0]=>
  int(57864)
  [1]=>
  int(57866)
  [2]=>
  int(57865)
}

Sanitairwinkel komt naar Woonboulevard Middelburg, en zoekt medewerkers

Jawel! Eindelijk kunnen we hier verklappen welke winkel per 1 december de opvolger wordt van M40 Styling & Wonen.

Het wordt…[tromgeroffel]…. Sanitairwinkel! Dat is, je raadt het al een winkelketen in sanitair, die inmiddels al tien vestigingen heeft in Nederland.

We hadden gisteren voor de eerste keer contact met het team van Sanitairwinkel. Per mail, dat dan weer wel. Tegen de tijd dat de winkel wordt geopend gaan we uiteraard nader kennismaken.

Voor nu kunnen we alvast melden dat vestiging in Middelburg op zoek is naar medewerkers. Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden, voor de volgende functies:

Gastvrouw
Verkoopadviseurs
Vestigingsmanager

Op https://sawiday.work/vacatures/verkoop lees je meer over de vacatures, als je even doorklikt op het tabblad Middelburg.

Een leuk detail is dat de eerste medewerkster al is aangenomen: Ilse Zuidweg. Inderdaad: die vrolijke dame die al zo lang een vaste waarde was bij M40. Ze kreeg van alle kanten aanbiedingen, maar uiteindelijk koos ze voor een baan bij de opvolgers van Wilma. Haar krijg je dus sowieso als collega, als je bij Sanitairwinkel gaat werken.

Gezellig toch?

Welkom in Middelburg, Sanitairwinkel!

Volgende verhalen

Afbeelding #001 voor het verhaal Popmonument komt naar Middelburg (en Veere) over tien dagen
Popmonument komt naar Middelburg (en Veere) over tien dagen

Als je kijkt naar de Middelburgse agenda van deze zomer zie je veel vertrouwde, maar ook een paar nieuwe evenementen. Opeens is daar bijvoorbeeld PopMonument. We kregen er al een […]

5 jul 2022
Afbeelding #004 voor het verhaal Hacking by the Sea 2022 in Middelburg
Doorpakken tijdens Hacking by the Sea 2022 in de ZB in Middelburg

Gisteren en vandaag (van 13.00 uur tot 13.00 uur) wordt in ZB Bibliotheek van ZeelandHacking by the Sea georganiseerd. We kregen daar pas vroeg in de avond lucht van, maar […]

6 jul 2022
Afbeelding #003 voor het verhaal Verbouwing MediaMarkt Middelburg: tussenbalans 5 juli 2022
Verbouwing MediaMarkt Middelburg: tussenbalans 5 juli 2022

Toegegeven: het is momenteel best even rommelig bij MediaMarkt Middelburg maar er wordt dan ook in alle hoeken van de winkel keihard gewerkt. Muren verdwijnen en verschijnen, vloeren worden gelegd; […]

6 jul 2022