Geplaatst op 20 mei 2020

Score sluit vestiging in Middelburg, Rabobank verhuist naar de ZB

Ok, eerst het slechte nieuws dan maar. Dat Da Silvano Middelburg een leeg pand zou achterlaten met de verhuizing naar de Lange Noordstraat, dát wisten we, maar dat Score ermee stopt leerden we vandaag pas. Het pand aan Markt 63 staat weer te huur bij Arca Retail Vastgoed Adviseurs.
 
Het fijne weten we er niet van maar eerder sloot de zaak in Vlissingen ook al, en die in Bergen op Zoom sluit ook. De winkel in Goes blijft wel open. Aanvankelijk was er nog sprake van een verlenging van het huurcontract, maar de huidige crisis deed dat voornemen geen goed.
 
Spijtig. We hopen maar dat de medewerkers gauw nieuw werk zullen vinden en dat er voor het pand snel een gegadigde zal zijn. Of anders kan het misschien een tijdelijk horecapunt worden, ter ondersteuning van de terrassen straks?
 
Ook net binnen: het ziet ernaar uit dat het pand van Rabobank Middelburg, aan de Lange Geere, ook een andere bestemming gaat krijgen. De bank verhuist per 1 augustus namelijk naar ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, aan de Kousteensedijk:
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg