array(2) {
  [0]=>
  int(6392)
  [1]=>
  int(4491)
}

Score sluit vestiging in Middelburg, Rabobank verhuist naar de ZB

Ok, eerst het slechte nieuws dan maar. Dat Da Silvano Middelburg een leeg pand zou achterlaten met de verhuizing naar de Lange Noordstraat, dát wisten we, maar dat Score ermee stopt leerden we vandaag pas. Het pand aan Markt 63 staat weer te huur bij Arca Retail Vastgoed Adviseurs.

Het fijne weten we er niet van maar eerder sloot de zaak in Vlissingen ook al, en die in Bergen op Zoom sluit ook. De winkel in Goes blijft wel open. Aanvankelijk was er nog sprake van een verlenging van het huurcontract, maar de huidige crisis deed dat voornemen geen goed.

Spijtig. We hopen maar dat de medewerkers gauw nieuw werk zullen vinden en dat er voor het pand snel een gegadigde zal zijn. Of anders kan het misschien een tijdelijk horecapunt worden, ter ondersteuning van de terrassen straks?

Ook net binnen: het ziet ernaar uit dat het pand van Rabobank Middelburg, aan de Lange Geere, ook een andere bestemming gaat krijgen. De bank verhuist per 1 augustus namelijk naar ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, aan de Kousteensedijk:

https://www.dezb.nl/nieuws/rabobank-middelburg-gaat-verhuizen-naar-zb.html

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Gratis parkeren in Middelburg op Hemelvaartsdag 2020
Gratis parkeren in Middelburg op Hemelvaartsdag 2020

Een dienstmededeling: het parkeren in Middelburg is vandaag gratis, zowel in de parkeerkelders als buiten!   Vanaf gistermiddag kregen we daar vragen over, omdat er online niet veel te over […]

21 mei 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Steun Zanzibar Middelburg en andere bedrijven: teken de petitie NOW-reparatie
Steun Zanzibar Middelburg en andere bedrijven: teken de petitie NOW-reparatie

Nee! Nietes! Njet! We zwengelen hier géén discussie aan over fietsen en fietsparkeren in het centrum, maar we delen wel graag dit fotootje, waarop twee medewerkers van ZanziBar Middelburg bezoekers […]

21 mei 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal NRC: 'Zeeland wacht met smart op de Duitsers'
NRC: ‘Zeeland wacht met smart op de Duitsers’

Het lezen waard, dit artikel van NRC! Over toerisme in coronatijd op Walcheren en in Middelburg:   https://www.nrc.nl/nieuws/2020/05/21/zeeland-wacht-met-smart-op-de-duitsers-a4000440   Met dank aan Robert Krom voor de tip!

22 mei 2020