Geplaatst op 19 december 2019

Scouts Middelburg zamelen in voor een mooie Kerst voor eenzame ouderen

Over de hectiek van de laatste weken van het jaar zijn de meningen altijd nogal verdeeld. De een geniet van alle gezelligheid en bijeenkomst, de ander verafschuwt het.

We gaan zelf voor een mooie mix van die twee uitersten maar één ding weten we wel: er gebeuren ook veel mooie en hartverwarmende dingen in de stad, deze maand. We krijgen daar veel berichtjes en verzoekjes over, maar kunnen er meestal niet op ingaan, omdat het simpelweg té veel tegelijkertijd is.

Maar een voorbeeld moet kunnen. Gisteren waren de Ouder(e) Scouts Gouden Cirkel in de stad om spullen in te zamelen bij Middelburgse winkels, voor kerstpakketten voor eenzame oudere Middelburgers. Wij troffen het trio bij Oil & Vinegar in de Langeviele, maar ook bedrijven als Anthony Primera BurgerBrood- en banket bakkerij SchrieksGroenRijk MiddelburgAlbert Heijn Middelburg-CentrumSligro en Wereldwinkel Middelburg doen mee. Da’s mooi toch?

En dat is is niet alles: in samenwerking met Zorgstroom en Zeeuws Woongenot wordt er morgen ook nog een diner voor de ouderen georganiseerd, in dat mooie Koetshuis bij Hof Rittenburg, dat we in maart 2018 bezochten. De mensen worden gehaald en gebracht, helemaal in stijl.

Hulde!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/video-een-preview-van-het-koetshuis-van-zeeuws-woongenot-in-middelburg/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg