array(1) {
  [0]=>
  int(15570)
}

Selfie-stad Middelburg: doe je mee?

Wij zijn de Selfie-Stad!

In Middelburg worden veel selfies gemaakt. Kijk maar eens op Instagram, als je het niet gelooft. De stad is gewoon een mooi decor voor zulke foto’s, zowel voor bezoekers als voor bewoners. Maar mensen maken ook graag selfies op vaste plekken. Denk maar eens terug aan het succes van de grote bloemenwand onder de Lange Jan, tijdens de N8vdN8: daar stonden de mensen de hele avond voor in de rij.

Helen en Greg van HoneyPie hebben daar een prachtige aanvulling op bedacht: Selfie Stad Middelburg. Het idee is ongeveer dit:

“In zoveel mogelijk winkels, horecazaken en galerieën in Middelburg een oppervlakte beschikbaar stellen van ongeveer 2,5 vierkante meter, om een selfie-station te maken, een wand waarvoor je je kan laten fotograferen om daarna op social media te zetten met een hashtag naar de zaak en onze stad.”

Helen en Greg maken het ook meteen concreet:

“Als we dit met ongeveer 20 winkels of meer weten te realiseren, gaan wij er een bijpassende flyer bij maken met een route die je kan lopen om alle stations mee te pakken. En we gaan natuurlijk een Facebookpagina en Instagram-account aanmaken, die we allemaal samen kunnen promoten via onze eigen sociale media.
En als laatste zullen we het laten weten aan alle tijdschriften en hopelijk krijgen we dan ook via een persbericht kans op meer promotie. Als we dit samen goed aanpakken zijn we mooi wel de eerste stad in Nederland met een selfie-route.”

Tof toch? Maar het concept valt of staat natuurlijk met voldoende deelnemers, én met creativiteit. Daar kan iedereen zijn eigen invulling aan geven, maar de deelname moet natuurlijk wel serieus zijn. Heb je nog geen inspiratie? Kijk dan bijvoorbeeld eens op de Instagrampagina van Museum of Selfies. Mensen die op Pinterest zitten kunnen ook kijken op het bord ‘Inspiratie Instagrammable hokje’, van Helen zelf.

Wil je meedoen met je zaak of ruimte? Stuur dan even een berichtje via de pagina Selfie Stad Middelburg, of mail naar info@honeypie.eu.

We zijn benieuwd! We denken nog met veel plezier terug aan de M800 Horeca Battle. Dat sloeg enorm aan. Dit is heel wat anders, maar het is wel verbindend en hoeft niet veel te kosten. Eigenlijk alleen dat beetje ruimte.

Screenshot: Selfie Museum op Instagram.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Enjoy Life: je woonruimte verhuren zonder de rompslomp
Enjoy Life: je woonruimte verhuren zonder de rompslomp

Het ging hier al vaak over de hotels, appartementen en B&B’s van Middelburg maar als iemand ons vraagt hoeveel slaapgelegenheden de stad precies heeft, dan moeten we het antwoord schuldig […]

26 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Stadsgezicht: Kees Petiet
Stadsgezicht: Kees Petiet

In de serie Stadsgezichten van Ton Stanowicki deze keer Kees Petiet, al meer dan 40 jaar eigenaar van Bar American. Het is niet de eerste keer dat hij hier voorbij […]

26 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Unipharma breidt uit op Ramsburg
Unipharma breidt uit op Ramsburg

Volop ontwikkelingen aan de Heerlijkheidsweg, op Ramsburg. Vorige week attendeerde Antony Vermeulen ons op het feit dat zijn werkgever UniPharma flink gaat uitbreiden. Er komt 4.200 m2 bij, de komende […]

26 nov 2018