Geplaatst op 17 januari 2019

Selfie Stad Middelburg is aan!

Jawel! Selfie Stad Middelburg is nu echt aan! Na een aanloopje hebben Greg en Helen vandaag de hele route in kaart gebracht, letterlijk, en verwerkt tot een flyer die vanavond nog naar de drukker is gegaan.

Om dat mooie werk te vieren bieden wij twee drankjes met een tosti aan in een van de deelnemende zaken, aan de eerste die met selfies bewijst dat hij of zij bij ├ílle selfiespots is geweest. Da’s misschien geen prijs om je het vuur voor uit de sloffen te lopen, maar het is misschien een kleine, extra stimulans?

De route van #selfiestadmiddelburg voert van Mies bloemenplus langs achtereenvolgens:

HoneyPie, Kloveniersdoelen, Si-Sa-Soep, BMK-interieurs, Toko San, Casa de sorpresas, De Zeeuwse Winkel, VIEW49, Brasserie Eiggenwijzz, Dille & Kamille, Wit&Zo, De Herberg, Seventy-Seven, Cafe Tympaan, The Roadhouse, De Drvkkery, Zeeuwse Streken, PLANTaardig, Bar American, Het Koffiepand, Pluk de dag, Mooisenmeer.nl, Sebastian den Herder, Kapsalon Take Off, Hard en Ziel, Lievelings, Vindsels, InMiddels, Drogisterij Kruiderij De Rode Pilaren, La Piccola Italia Middelburg, MeeKaane, Fromagerie Forianne, Huis van Bloemen, Desafinado,e, Educonsult, Zeeuws Archief en de Zeeuwse Bibliotheek.

Leef je uit!

In de Middelburgse & Veerse Bode van deze week ook een stukje over het initiatief. De Bode kun je ook online lezen.


Delen op