array(1) {
  [0]=>
  int(14331)
}

Selfie Stad Middelburg is aan!

Jawel! Selfie Stad Middelburg is nu echt aan! Na een aanloopje hebben Greg en Helen vandaag de hele route in kaart gebracht, letterlijk, en verwerkt tot een flyer die vanavond nog naar de drukker is gegaan.

Om dat mooie werk te vieren bieden wij twee drankjes met een tosti aan in een van de deelnemende zaken, aan de eerste die met selfies bewijst dat hij of zij bij √°lle selfiespots is geweest. Da’s misschien geen prijs om je het vuur voor uit de sloffen te lopen, maar het is misschien een kleine, extra stimulans?

De route van #selfiestadmiddelburg voert van Mies bloemenplus langs achtereenvolgens:

HoneyPie, Kloveniersdoelen, Si-Sa-Soep, BMK-interieurs, Toko San, Casa de sorpresas, De Zeeuwse Winkel, VIEW49, Brasserie Eiggenwijzz, Dille & Kamille, Wit&Zo, De Herberg, Seventy-Seven, Cafe Tympaan, The Roadhouse, De Drvkkery, Zeeuwse Streken, PLANTaardig, Bar American, Het Koffiepand, Pluk de dag, Mooisenmeer.nl, Sebastian den Herder, Kapsalon Take Off, Hard en Ziel, Lievelings, Vindsels, InMiddels, Drogisterij Kruiderij De Rode Pilaren, La Piccola Italia Middelburg, MeeKaane, Fromagerie Forianne, Huis van Bloemen, Desafinado,e, Educonsult, Zeeuws Archief en de Zeeuwse Bibliotheek.

Leef je uit!

In de Middelburgse & Veerse Bode van deze week ook een stukje over het initiatief. De Bode kun je ook online lezen.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Hij is het voorschot op #WijzijnDeActie
Hij is het voorschot op #WijzijnDeActie

Sommige deelnemers van #wijzijndeactie2019 nemen alvast een voorschot. Doen we ook niet moeilijk, eej

18 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Erfgoednieuws: SCEZ wordt Erfgoed Zeeland, Google digitaliseert collecties ZB
Erfgoednieuws: SCEZ wordt Erfgoed Zeeland, Google digitaliseert collecties ZB

De Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ), gevestigd aan de Looierssingel in Middelburg, heeft een nieuwe naam. De organisatie heet voortaan Erfgoed Zeeland. Nu vinden we dat nieuwtje niet zo heel […]

18 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De achterkant van De Stad Middelburg in 17 foto's
De achterkant van De Stad Middelburg in 17 foto’s

In de rubriek ‘De Achterkant van De Stad’: wie herkent alle 17 locaties vanaf waar deze foto’s zijn genomen met de iPhone? Er zitten een paar inkoppertjes tussen, maar ook […]

18 jan 2019