Geplaatst op 30 januari 2018

Shanon Fashion Middelburg gaat verbouwen

Best bijzonder: we maken regelmatig een praatje met de medewerkers van Jeansinn en het staat ook gewoon op de website van de winkel, maar tot voor kort wisten wij niet dat Shanon Fashion in de Langeviele (het oude pand van Jeans Inn) ook onderdeel is van het bedrijf. Maar dat is dus gewoon altijd zo geweest. Een leermomentje. Deze winkel heeft een aantal vaste medewerkers, maar je ziet er ook regelmatig gezichten uit de zaak aan de Gravenstraat, zoals Martine Sengers, die je hier ook op de foto ziet.

André en Marvin Schout zijn niet zo van het achterover leunen. Vorige week stonden ze in de krant i.v.m een grote verbouwing van de vestiging in Vlissingen (zie www.pzc.nl/walcheren/jeans-inn-vlissingen-breidt-uit-tot-weidewinkel-in-binnenstad~a7948408/ en het bericht op Hart van Vlissingen goo.gl/meGsKk) en nu vertelden Marvin onlangs dat Shanon ook helemaal op de schop gaat.

Op zaterdag 3 februari is de laatste verkoopdag, daarna gaat de zaak anderhalve week dicht voor een grote verbouwing. Er komt een nieuwe vloer in de zaak, een nieuw interieur (ook de toonbank en paskamers) en in de nieuwe huisstijl gaat de kleur groen domineren. Alles wordt sowieso geverfd uiteraard.

Kijk dus nog maar eens goed naar deze foto’s want straks herken je het niet meer terug. En voor de liefhebbers handig om te weten: het is natuurlijk ook verbouwingsuitverkoop. Check!

shanonfashion.nl

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/jeans-out-middelburg-stopt/

wijzijndestad.com/verhalen/buurten-bij-jeans-inn-middelburg/Meer verhalen over Jeans Inn

Buurten bij Jeans Inn Middelburg

Wat is het toch belangrijk om vragen en opmerkingen die je hebt ook gewoon eens neer te leggen bij mensen die er direct bij betrokken zijn, en die weten van…

Lees meer

Jeans Out Middelburg stopt

We krijgen nogal eens vragen van mensen, of we nog panden te huur weten in Middelburg Centrum. Nou, nu weten we er weer eentje: Jeans Out gaat volgende week zaterdag…

Lees meer

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg